Çerkezköy Bakış - Merkezi Çerkezköy’de bulunan Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla geleneksel hale getirilen kahvaltı programında ilçede görev yapan öğretmenleri ağırladı.

Bir restoranda düzenlenen kahvaltı programına Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz cenaze dolayısıyla katılmazken, programda Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Kaymakam Adayı İsa Bertan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanvekili Özcan Dinç, Başkan Yardımcısı Selim Arıkök, dernek yönetimi, şehit yakınları, öğretmenler, okul müdürleri, hayırseverler, okul aile birliği başkanları, STK temsilcileri yer aldı.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

Kahvaltı programında konuşan Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanvekili Özcan Dinç, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, başarılı bir yıl geçirmelerini diledi.
Ardından konuşan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak programı düzenledikleri için Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği’ne teşekkür etti.

Son olarak Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru konuştu. Kaymakam Duru, kahvaltıyı düzenleyen Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği yönetimine teşekkür ederek, “Bir sürü günler var biliyorsunuz. Ama bunların içinde en çok önemsediğim iki gün var. Birincisi Anneler Günü, ikincisi Öğretmenler Günü. Bu iki gün çok çok önemli. 24 Kasım Öğretmen Günü de çok özellikli. Çünkü ‘bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ diye Hz. Ali’nin bu muhteşem sözüne mazhar olmuş bir meslek.  Fedakarlık mesleği, gerçekten hepimizi yetiştiren öğretmenlerimizin bu gününü kutluyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim