Önceki gün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu yıl içerisinde yapılacak olan çalışmalar üzerinde konuştular.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Belediyesi geniş kapsamlı çalışma başlatıyor.

İLK OLARAK SICAK ASFALTLAMA YAPILACAK


Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın önceki gün Çerkezköy’e ziyaret düzenlediğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, ziyaretle ilgili bilgilendirmede bulundu. Başkan Akay, “Hikmet Uğraş Caddesi, Hükümet Caddesi, Cengiz Topel Caddesi ve Veliköy’de bulunan Vatan Caddesinde sıcak asfaltlama çalışmaları başlıyor.” diye konuştu.

“KOLLEKTÖR HATTINA 27 MİLYON TL”


TESKİ’nin Kızılpınar’da yapacağı kanalizasyon projesi hakkında konuştuklarını da kaydeden Başkan Akay, yeni kolektör hattı için İller bankasından 27 Milyon TL kredinin onaylandığını belirtti. Akay, “TESKİ konu ile ilgili açıklamayı yapacak. Çerkezköy Kanalizasyon adı altında bir kolektör hattı yapılacak. Mayıs ayı içerisinde Kadir Albayrak ile beraber bir açıklamada yapacağız.” dedi.

“BU YIL TEMEL ATILACAK”


2015 yılı içinde yapılması planlanan Kültür Merkezinin de temelinin atılacağını belirten Vahap Akay, “Şuan için önemli ihtiyaçlarımızdan birisi de Halk Eğitim Merkezi. Yapılan programlarda tıklım tıklım dolan Halk Eğitim Merkezini rahatlatacak çalışmamız olan Kültür Merkezimizin temeli de kısa süre içinde atılacak.” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim