Çerkezköy Bakış - Optimed hastanesi, düzenlediği programla 12’inci yaşını kutladı.

“HEP BERABER BİR EKİP OLDUK”
 

Hastanenin terasında düzenlenen kutlama programına Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Recep Çalışkan ve hastane personeli katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da sizlerle Kuruluş Yıl Dönümü kutlaması gerçekleştiriyoruz, hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada yeniden bir kuruluş yıl dönümü kutluyorsak bu hepimizin başarısıdır. Özel Optimed Hastanesi olarak, bundan 12 yıl önce kurulurken, herkes gibi bizim de hayallerimiz ve hayallerimizin gerçekleşmesi için hedeflerimiz vardı.  Ama en önemlisi, hedeflerimize ulaşmak için, ailemizin bir parçası olmaktan mutluluk duyacak, güler yüzle hizmet edecek, ekip bütünlüğü içinde çalışacak bireylerle birlikte bu yolda devam etmekti. Sizin gibi bilgili, deneyimli, güler yüzlü, samimi ve işini seven, birbirine ve kuruma bağlı bir ekiple olduğumuz için mutlu ve gururluyuz. 12 yıl boyunca bu yolculukta aynı inanç ve azimle çalışan siz değerli hekim arkadaşlarıma, sağlık personellerimiz ve çalışma arkadaşlarıma şahsım ve Optimed Yönetim Kurulu adına, bir kez daha teşekkür etmek isterim. Her zorlukta daha da birlik içinde çalışan bir ekip olduk, ekip olmanın ötesine geçip acılarımızda birbirimize destek verdik, güzel günlerimizde mutluluklarımızı paylaştık ve daima, büyüdük. İş hayatının getirdiği sorumluluklarınızı yerine getirmenizin gurur kaynağımız olmasının yanı sıra, aile olmanın sorumluluğunu da canı gönülden yerine getiren bireyler olarak ekibimizde olduğunuz için Optimed Hastanesi yöneticileri olarak, şanslı olduğumuza inanıyorum. Geçtiğimiz dönemde birçok alanda yenilik yaparken, sizlerde bize, büyük özveriyle çalışarak katkıda bulundunuz.  Siz değerli ekip arkadaşlarıma, şahsım ve Yönetim Kurulu adına, anlayışınız ve destekleriniz için de çok teşekkür ediyorum.  Biliyorsunuz, hastalar en büyük değerimiz. Beraberinde işini nitelikli ve sürekli iyi yapan hekim ve çalışma arkadaşlarımız da bir o kadar değerli. Bu nedenle teşekkürlerimiz ve ödüllerimizi, bu varoluş nedenlerimize göre seçmeye özen gösteriyoruz.” dedi.

“ANNE DOSTU HASTANE’ UNVANINI ALDIK”

Anne dostu unvanı aldıklarını belirten Arslan, “Bu sebeple bugün 12’inci yılımızı bitirmenin verdiği mutlulukla, Optimed Ailesinin parçası olan siz değerli çalışma arkadaşlarımızdan, 5’inci ve 10’uncu yılını dolduranlar için hazırlamış olduğumuz şükran plaketlerimiz ve işini en iyi yapan, hastalarımız tarafından en çok memnuniyet dönüşü olan arkadaşlarımız ve ekiplerimiz için de teşekkür sertifikaları verilecek. Bu ödüllere layık görülen herkesi şimdiden tebrik ediyor, Optimed Ailesine olan katkılarından dolayı bir kez daha şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.  Bugün bizim için oldukça hareketli ve anlamlı bir gün oldu. HAP TATBİKAT uygulaması için İl Sağlık Müdürlüğünden gelen ekiple birlikte, 21 Mayıs tarihinde masa başı uyguladığımız tatbikatımızın başarılı sonuçlanmasının ardından, sahadaki uygulamasını da aynı başarı ile tamamladık. Öncelikle bu ekipte yer alan, emeği için herkese tek tek teşekkür ediyorum, İl Sağlık Müdürlüğü tatbikat sonrası ‘Tekirdağ bölgesinde bir ilki gerçekleştirdiniz, hem masa başı hem de sahada da uygulama ile en iyi, örnek hastane seçildiniz’ diyerek hastanemize, HAP ekibine ve bu konuda özveri ile destek veren tüm ekibe teşekkürlerini ilettiler, bu teşekkürü almamızı ve gururlanmamızı sağlayan herkese, şahsım ve yönetim kurulu adına bir kez daha teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız Ayrıca Ağustos ayında ailelerimizle de birlikte katılacağımız, Optimed Aile Pikniğimiz olacak. Birde aslında hepinizin bildiği ama belge ile tescillediğimiz, yeni gurur kaynağımız ‘Anne Dostu Hastane’ unvanını aldık. Bunun içinde Kadın Doğum Hekimlerimize ve proje için canla başla çalışan tüm ekibimize teşekkür ediyorum.  Burada olan, olmayan tüm yönetim kadrosuna, hekimlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve personelimize, organizasyonda görev alan arkadaşlarıma, ayrıca basın temsilcilerine teşekkürlerimi şahsım ve kurumum adına sunarken, yaklaşan kurban bayramınızı da kutluyor, sağlık ve huzur dolu, mutlu yarınlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“SİZLERLE BİRLİKTE OLMAK MUTLULUK VERİCİ”

Arslan’ın ardından konuşan Hastane Başhekim’i Op. Dr. Recep Çalışkan, “Bizim için Optimed ailesi olarak çok kıymetli olan günde sizlerle birlikte olmak mutluluk verici. Geriye dönüp baktığımızda acılarıyla, tatlılarıyla tamı tamına bir 12 yıl geçmiş. Bu 12 yılın şöyle bir güzelliği var, bir daha dünyaya geldiğimizde kesinlikle eğer aynı fırsatımız olsa bu 12 yılda geçirdiklerimizin hepsini kafamızda bir canlandırmış olsan ben şahsım adına ve yönetim kurulum adına tekrar aynı yola çıkarız diye söylüyorum. Bu yolu yıllarca birlikte çalıştığımız arkadaşlar. Bizimle birlikte çalışmak için adım atmış arkadaşlar ve tüm arkadaşlarımıza borçluyuz. İnşallah nice daha böyle güzel günlerde bir araya geliriz.” diye konuştu. 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Konuşmaların ardından hastanede 5. ve 10. Yılını dolduran çalışanlara plaket takdim edildi. Sonrasında kesilen 12. Yıl pastasının ardından çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. 

Editör: TE Bilisim