Çerkezköy Bakış - Optimed Hastanesi, bir restorantta düzenlenen programla 14’üncü yaşını kutladı. Düzenlenen programa, Genel Müdür Op. Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri, doktorlar, hemşireler ve hastaneni tüm kademesinde çalışan personeller katıldı.

ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

14. Kuruluş yıldönümünün yaşamanın mutluğunu ve gururunu yaşadığını belirten Genel Müdür Arslan, “Gerçekten pandemi sürecinde tüm sağlık ekipleri gibi bizde çok zor günler geçirdik. İnşallah pandemi biran önce biter. Bizler siz çalışanlarımızın emeği ile bu günlere geldik ve bölgenin en iyisi olduk. Hepinize emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

“EMEKLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Optimed Hastanesi’nin bir ferdi olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu belirten Başhekim Çalışkan, “Başhekimlik görevinden ayrılıyorum. Sizlerle birlikte çok güzel bir çalışma ortamımız oldu. Optimed benim ailem ve buradayım. Sizler pandemi sürecinde yeri geldi evinize gidemediniz, ailenizi göremediniz. Emekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Genel Müdür Op. Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan’a emeklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim eti. Yemekli programda ayrıca hastanede 5 ve 10. yılını dolduran personellere de plaket takdim edildi.
Yemeğin ardından hastane çalışanları canlı müzik eşliğinde dolayısıyla eğlendiler.

ÇORLU HASTANESİ BAŞHEKİMİ NEVZAT KOÇ

Öte yandan, Ağustos ayında hizmete açılması planlanan Optimed Çorlu Hastanesi’nin başhekiminin ise Op. Dr. Nevzat Koç olduğu açıklandı.

Editör: TE Bilisim