Özel Optimet Hastanesi tarafından Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Ergene, Saray, Vize, Çatalca, Silivri, Marmara Ereğlisi ve diğer bölgedeki mahalle muhtarlarına yönelik iftar programı düzenlendi. Muhtarların yanı sıra CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ile hastane doktorları ve çalışanlarının da katıldığı iftar programında konuşan Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, hastane olarak bölgedeki yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Ergene, Saray, Vize, Çatalca, Silivri, Marmara Ereğlisi ve diğer bölgedeki mahalle muhtarları ile Özel Optimed Hastanesi doktor ve çalışanları önceki akşam Kızılpınar Trakyum Et Lokantası’nda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

BİR ARAYA GELMENİN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ


Özel Optimed Hastanesi tarafından düzenlenen iftar programına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de katıldı. İftar programında konuşan Yüceer, günün anlam ve önemine değindi. Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan da yaptığı konuşmada “Her yıl Ramazan ayında sizlerle bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

“HALKIN HİZMETİNDEYİZ”


2007 yılında hizmete açtıkları Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi ve 2011 yılında hizmete açtıkları Çorlu Özel Cerrahi Tıp Merkezi ile bölge halkının hizmetinde olduklarını söyleyen Arslan “Verdiğimiz hizmetleri gerek fiziki donanım, gerek  uzman hekim kadromuz ile genişleterek, bölgemize kattığımız 200 yataklı, helikopter pistli yeni binamızı halkın kullanımına açtık” dedi.

“YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ”


Optimed’ in bölgede yatırımlara devam edeceğini söyleyen Arslan “Sizler, topluma mal olmuş seçilmiş kişiler olarak, toplumu temsil etmektesiniz, bu sebeple bizim için çok önem teşkil etmekte ve çok değerlisiniz. Trakya’nın her yerinden, bizleri kırmayıp iftar davetimize katılım yaptığınız için çok teşekkür ederim. Tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diler, ülkemizin barış, esenlik, huzur ve sağlık dolu günler yaşamasını temenni ederim” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ


İftar Programına katılan tüm muhtarlar adına konuşan Vize-Balkaya Köyü Muhtarı İrfan Erden Özel Optimed Hastanesi Yönetimine geleneksel olarak düzenlenen iftar programı dolayısıyla teşekkür etti. İftar programının ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Özel Optimed Hastanesi doktorları, çalışanları ve muhtarlar ile sohbet etti.
Editör: TE Bilisim