Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi hastane hekimleri ve çalışanları ile yeni yıl yemeğinde bir araya geldi. 
ÇORLU’DA DÜZENLENDİ
Önceki akşam saat 19:30’da Çorlu Hilton Garden Hotel’de düzenlenen yemek programına Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Elif Sözer, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan ve hastane hekimleri ile çalışanları katıldı.
“GEÇMİŞ YILLARIN EMEKLERİNİN HASAT YILI OLDU”
Düzenlenen yeni yıl yemeği programının açılış konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr Ayhan Arslan, “Hüzünleri ve sevinçleri ile bir yılı daha arkamızda bırakıyoruz. Bu yıl, geçmiş yılların emeklerini hasat ettiğimiz yıl oldu” dedi.
“DAHA FERAH ALANLARDA HİZMET VERİYORUZ”
Ek binayı hizmete açarak, daha ferah alanlarda hizmet verme konforuna kavuştuklarını dile getiren Arslan “Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yine bu yıl içerisinde hastanemiz, yılın başarılı sağlık girişimcisi ödülüne layık görüldü. Türkiye çapında yapılan değerlendirmede zincir hastaneleri ve çeşit yerel gruplarının içerisinden sıyrılarak ödüle layık görülmek bizleri gururlandırdı. Fakat bu ödül başarı çıtamızı daha yükseltmemizi gerektiriyor. Bir kez başardıysak, bunu birçok kez daha her defasında kendimizi aşarak daha iyisini hedefleyerek, tekrarlayabilir.” dedi.



“GELECEĞİMİZİ ŞEKİLLENDİRECEK”
Ayhan Arslan konuşmasının devamında ise, “Dün yaptıklarımız bizi bugün bulunduğumuz noktaya getirdiği gibi, bugün yapacaklarımız geleceğimizi şekillendirecek. Şimdi geleceği hayal edip, hayallerimizi gerçekleştirebilmek için kendimize hedefler koyup, hedeflerimize ulaşmak için birbirimize kenetleneceğiz.  Birbirimize kenetlenerek, geleceğimizi inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.
HEDİYE TAKDİM ETTİ
Ayhan Arslan konuşmasının ardından Optimed Hastanesi eski Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ayhan Akbıyık’a da hastaneye katkılarından dolayı hediye takdim etti.


Editör: TE Bilisim