Özel Optimed Hastanesi kuruluşunun 8’inci yılını Hastane yönetimi ve personeliyle birlikte  düzenlenen kokteyle kutladı. Kokteylde 5 yılını geçen personellere teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Çerkezköy Bakış -
Özel Optimed Hastanesi kuruluşunun 8. yılını kokteylle kutladı.

KOKTEYL DÜZENLENDİ


Yeni hastane binasının yedinci katında bulunan terasta önceki akşam düzenlenen kokteyle Özel Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Ayhan Akbıyık, Hastane Genel Müdürü Op.Dr.Ayhan Arslan, Yönetim kurulu üyeleri, Genel Müdür Yardımcısı ve Başhekim Dr.Elif Sözer, Başhemşire Sevda Sümbül, İşletme Direktör yardımcıları Süleyman Yılmaz İle Elçin Süleymanoğlu, hastane doktorları, hemşireler ve hastane personeli katıldı.

BASIN BAYRAMINI KUTLADI


Programda konuşan Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr.Ayhan Arslan, sözlerine gazetecilerin basın bayramını kutlayarak başladı: “Bugün 24 Temmuz Basın Bayramı. Ramazan ayında basın mensuplarımızla iftar programında beraber olmuştuk ama bugün bizim yaş günümüzün onların özel günlerine denk düşmesi sebebiyle basın mensuplarının günlerini kutlamak istiyorum.

“SİZLERLE ÇALIŞTIĞIMIZDAN GURURLANIYORUZ”


Optimed Hastanesi’nin 18 Temmuz 2007 tarihinde hasta kabulüne başladığını hatırlatarak sözlerini sürdüren Arslan, “Tam 8 yıl oldu ve bu çok gurur verici bir olaydır. Sizlerle beraber bu gururu paylaştığımız içinde mutluluk duyuyoruz.
Bugüne kadar çeşitli sebeplerle ayrılanlar oldu. Emeklilik, evlilik, kurum atamaları, yer değişiklikleri ve özel durumlar oldu ama 5 yılın üzerinde çalışmaya devam ettiğimiz ortak çalışma arkadaşlarımız 110 kişiyi bulmuş. Çok büyük bir sayı.
 Sirkülasyonun çok fazla olduğu bir sağlık sektöründe 110 çalışanın bu kadar uzun bir süre bir kurumda kalıyor olması çok güzel bir durumdur. Bizler açısından da çok gurur verici bir durumdur. Hepinizle gurur duyuyorum” dedi.

“OPTİMED’İN GURURU VE İTİBARI OLDUNUZ”


Ayhan Arslan şöyle devam etti: “Bu hastanenin koşullarını oluşturan alt yapısı, teknolojik alt yapısı ve bunların hepsini çalıştıran en önemli unsur insan kaynağıdır. Sağlık sektöründe en büyük itici güç, etken insan kaynağıdır. Optimed hastanemiz Çorlu Tıp Merkezimiz ile beraber değerli kaynak olan insan kaynağının en önemlisine ve en kalıcısına sahip bundan dolayı çok mutluyuz. Optimed’in gururu ve itibari oldunuz, bundan dolayı da minnettarız. Çalışanlar sayesinde kurumlar ayakta kalıp var olurlar. 8. yaş günümüzde yeni binamız bitti denetimleri tamamlandı. Bir iki hafta içinde hasta kabulüne başlayacak”

“ÜLKEMİZ ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR”


Son günlerde ülke genelinde yaşanan gelişmelere de değine Arslan “Ülkemi çok zor günlerden geçiyor. Özellikle son günlerde yaşadığımız terör olaylarında güvenlik görevlilerimiz ve vatandaşlarımız hayatlarını kaybetti. Bundan çok büyük üzüntü duyuyoruz. Bu olaylarında artık son bulmasını istiyoruz. Bugünler de bir arada dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Barış ve kardeşlik içinde bir arada yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Kendi kurumumuzda da bunu sağlamamız gerekiyor. Bir arada birlik içinde aynı yöne bakan ve birbiriyle iyi ilişkiler içinde olan topluluk olarak devam etmek istiyoruz. Bunu toplumumuzda da aynı şekilde devam ederek yaygınlaşması gerekiyor. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ


Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr.Ayhan Arslan konuşmasını tamamlamasının ardından hastanede 5 yılını geçen personellere plaket takdiminde bulundu. Plaket töreninin ardından hastane personeli ve çalışanlar çalan şarkılar eşliğinde eğlendiler.
Editör: TE Bilisim