Çerkezköy Sülün Sokak’ta bulunan giyim mağazası Mundo Style’nin sahibi Ahmet Gören diğer hayırseverlere de örnek olacak ve onları harekete geçirecek bir kampanya başlattı.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Sülün Sokak’ta bulunan giyim mağazası Mundo Style’nin sahibi Ahmet Gören, ilçedeki ihtiyaç sahipleri için “İhtiyacı olan alsın, olmayan assın” isimli kampanya başlattı.

“İHTİYACI OLAN İNSANLARA ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Sülün Sokak’ta bulunan bazı esnaf arkadaşların da desteğiyle böyle bir fikir geliştirdiklerini söyleyen Ahmet Gören, gerçekten ihtiyacı olan insanlara ulaşmak istediklerini, tüm Çerkezköylülerin de desteğini beklediklerini belirtti.

İHTİYACI OLAN ALSIN OLMAYAN ASSIN

‘’İhtiyacı olan alsın olmayan assın’’ düşüncesiyle hareket ettiklerini söyleyen Ahmet Gören, “Evinde ihtiyaç fazlası kıyafeti olanların kıyafetleri bizlere ulaştırması durumunda bizler de bu kampanya vesilesi ile gerçekten ihtiyacı olan insanlara ulaşacağız” dedi. Bay, bayan, genç, çocuk her yaştan ihtiyaç sahibine ulaşmak ve ihtiyaç fazlası kıyafetleri ulaştırmak istediklerini dile getiren Ahmet Gören, Çerkezköylüleri bu kampanyaya davet etti.
Editör: TE Bilisim