Çerkezköy Bakış - Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Bakış Gazetesini ziyaret etti. Akay’ı, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akif Aldoğan, Haber Müdürü Fırat Keskinkılıç ile muhabir Emrah Çoğalan karşıladı. Akay, gazetecilerin gününü kutladı. Akay, yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi hazırlattıkları ve tüm ilçe geneline dağıtmayı planladıkları üzerinde Atatürk’ün portresi bulunan Türk Bayrağından Bakış Gazetesi çalışanlarına da hediye etti.
Gazetecilerin kamuoyunu aydınlatmak için çok önemli bir görev icra eteğini belirten Akay,  2 Ekim tarihinde günlük olarak yayınlanmaya başlayan Kapaklı Bakış Gazetesi’nin de hayırlı olmasını diledi. Çerkezköy Bakış Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akif Aldoğan’da ziyaretten dolayı Başkan Akay’a  teşekkür etti
 

CEZA YAZMA YETKİMİZ YOK

Akay, ziyarette gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu. Öztrak Caddesinde yaşanan ikili parklara değinen Başkan Akay,  zabıta ekiplerini ceza yazmaya yetkisi olmadığını, ancak sürücülerin uyarıldığını belirtti.
 

KASIM’DA ORTA REFÜJ KALKACAK

Tek yön uygulamasının ardından Öztrak Caddesindeki orta refüjün kalktığını hatırlatan başkan Akay, Kasım ayı itibariyle de Atatürk Caddesindeki orta refüjün kalkacağını, ağaçların ise sökülerek koruma altına alınacağını açıkladı. Akay, Atatürk Caddesindeki bu çalışmaların Kasım ayı sonuna kadar tamamlamayı planladıklarını belirtti.

Editör: TE Bilisim