Çerkezköy Bakış - Ailelere çocuklarını daha yakından tanıma, aile çocuk arasındaki etkileşimi ve iletişim düzeyini arttırma, okulları sadece öğrencilere öğretim yapılan kurumlar olmaktan kurtararak velilerin okul ile daha yakın ilişki içinde olmasını sağlama, velilere bağımlılık farkındalığı kazandırma, çocuklarının bağımlılık durumlarını kontrol edebilmeleri ve olası durumlarda müdahale edebilmeleri amaçları ile düzenlenen eğitim ve seminerler Süleymanpaşa’da eğitim veren ortaokullarda gerçekleştirilmeye devam ediyor.

BELEDİYE, MİLLİ EĞİTİM VE EMNİYET İŞBİRLİĞİ

Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen bilgilendirme çalışmaları, Okul Aile Birlikleri Başkanları ile başlamıştı. Seminerde bağımlılık türleri ve mücadele yöntemleri üzerine bilgilendirme yapılmıştı. Daha sonra Şehit Turgut Kurtuluş, Kazandereli Memiş Pehlivan, Vali Enver Salihoğlu ve Mediha Mehmet Tetikol Ortaokullarında gerçekleştirilen eğitimlerle devam etti. Etkinlik belirlenen takvim doğrultusunda diğer okullarda da yapılacak.

VELİLER MEMNUN

Eğitimlerde Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Eğitim Biriminden Cengiz Yener ve Mehmet Özdoğan ve Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Salih Nurettin Çevik’in sunumları ile gerçekleşen eğitim ve seminerler, veliler tarafından da memnuniyetle karşılandı ve büyük ilgi gördü.

Editör: TE Bilisim