Çerkezköy Bakış - Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak ilan edilmesinin ardından bazı vatandaşlar öncesini de izin ile birleştirmesiyle arife günü öncesi otogarda hareketlilik başladı. İş, aş için memleketlerinden Çerkezköy’e taşınan çok sayıda kişi, Kurban Bayramını baba ocaklarında geçirmek için yola koyuldu. Ek seferlerin de düzenlendiği otogardaki yoğunluğun arife günü gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

“ÇOCUKLARIMI ÇOK ÖZLEDİM”

İş için gurbete geldiğini ve bayram tatili için memleketi Afyonkarahisar’a gittiğini belirten

Ömer Aydın, “Nasip olursa Esenler otogarına oradan da Afyonkarahisar’a gideceğim. 3 aydır çocuklarımı görüyorum ve çok özledim. Ailemle doyasıya bir bayram yapacağım ve bayram sonrası işime döneceğim” dedi.

“250 LİRAYA GELMİŞTİM ŞU AN GİDİŞİM 800 TL“

Erzurum Horasan’a ailesinin yanına bayram için gittiğini belirten Ömer Bulut,  “Bilet fiyatları çok artmış. 250 TL’ye gelmiştim, şimdi 800 TL’ye aldım bileti. Her şeye zam geliyor.” dedi.

“850 TL İSTİYORLAR HENÜZ BİLET ALMADIM”

Bilet fiyatlarından yakınan yolculardan Ahmet Peksoy, “Kahramanmaraş’a gidiyorum bayram için. Buradan İstanbul’a 120 TL ye aldım bileti.  İstanbul’dan da Kahramanmaraş’a 850 TL istiyorlar. Henüz bilet almadım.” ifadelerine kullandı.

Editör: TE Bilisim