Çerkezköy Bakış - Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki belediye binasının hemen arkasındaki Özcan Sokak’ta geçtiğimiz Kasım ayında Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan örnek sokak projesinde sona gelindi. Proje kapsamında yaklaşık 7 bin metrekarelik alanda yol, kaldırım, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları yapıldı. Sokağın açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, sokak esnafı ile belediye çalışanları katıldı.
 

ÇALIŞMALAR 4 AY SÜRDÜ

Sokak esnafının fikrini alarak, Atatürk Caddesindeki yoğunluğu diğer sokaklara da taşımak düşüncesiyle örnek sokak projesini başlattıklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çerkezköy’ü daha da güzelleştirmek, sokaklarımızı Çerkezköy’e yakışır hale getirmek için mücadele ediyoruz. Kasım ayında çalışmalarına başladığımız Özcan Sokak’ta yol, kaldırım, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını tamamladık. 4 ay boyunca bizlere sabır gösteren esnafımıza teşekkür ediyorum. Örnek sokak projelerimiz kapsamında Fatih Caddesi ile Makasçı, Butçular, İnan ve Canbazlar sokaklarında da çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.

ESNAFI GEZDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yol, kaldırım, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarının tamamlandığı Özcan Sokak’ın açılışının ardından sokak üzerindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Editör: TE Bilisim