Evlenecek ve Nişanlanacak çiftlerin en çok önemsediği konulardan biri dış mekan fotoğraf çekimleri. Uzun saatler süren ve uzun yolculuklar yapılan yorucu çekimler artık geride kaldı. Asil Fotoğrafçılık, kendilerine ait doğal yapılı bahçede, çiftlerin bu özel günlerinde şehir stresinden uzakta, uzun saatler yorulmadan fotoğraf çekimlerini yapmalarına olanak sağlıyor.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy’de hizmet veren Asil Fotoğrafçılık; Düğün, Nişan, Söz Törenlerinde Dış Mekan fotoğraf çekimleri için evlenecek çiftlere büyük kolaylık sağlayacak bir yenilikle müşterisinin karşısına çıkıyor.

UZUN SAATLERE VE YORULMAYA SON


Asil Fotoğrafçılık İşletme Sahibi Atilla Varlık, evlenecek çiftlerin, Çerkezköy’de çekim yapılabilecek güzel mekan bulunmadığından Kıyıköy, Çorlu, Kazak Gölü gibi mekanlarda dış çekim talebinde bulunduğunu belirtti. Ancak  yolculuk sürelerinin uzunluğundan dolayı çekim sürelerinin 6 saate kadar uzadığını belirten Varlık, çiftleri bu özel günlerinde zamandan kazandırmak ve bunun stresinden uzaklaştırmak için yeni bir hizmetle karşılarında olduklarını söyledi.

PROFESYONEL EKİP İLE ÇEKİM


Ambardere Mevkii’nde yalnızca kendileri ait, insanlardan uzak, çiftlerin çok rahat hissedecekleri bir bahçe kurduklarını belirten Atilla Varlık; “Bu, çiftler için bulunmaz bir fırsat. Dış mekanda yapılacak doğal çekimler, insanlardan uzak, poz verilirken kullanılacak çok sayıda aksesuarımızla birlikte daha keyifli ve stressiz hale geliyor. Kıyıköy gibi uzak bir yerde çekim yapmak en az 6 saati buluyor. Özellikle uzak yerlerdeki çekimleri isteyen müşterilerimize hafta içinde de randevu veriyoruz.
Ancak Çerkezköy’ün içinde, düğün günü 1.5 saat gibi kısa bir sürede doğal mekanda yapılacak bir çekim, çiftler için büyük kolaylık sağlayacak.

MEKAN, İNTERNET ADRESİNDEN GÖRÜLEBİLİR


Çekimlerimize profesyonel çekim ekibimiz eşlik ediyor.  Düğün sezonuna başladığımız bu günlerde fiyatlarımızı yarı yarıya düşürdük ve sezon boyunca da bu fiyatlar geçerli olacak. Firmamızdan çekim için randevu alan kişilere, Belediye’nin nikah için istediği zorunlu vesikalık fotoğraflarının da çekim ücretini almıyoruz. Dış mekan çekim bahçemizi görmek isteyenler www.asilfotocerkezkoy.com adresinden görebilirler. Unutulmamalıdır ki, bu özel günden geriye yalnızca fotoğraf kalır”. açıklamasında bulundu.
Editör: TE Bilisim