Çerkezköy Bakış - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 24 Ocak 2015 Cumartesi günü 10.00 – 21.30 saatleri arasında Malkara’da bir takım ziyaretlerde bulundular.
Gerçekleştirilen ziyaretlere; Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ile Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP İlçe Kadın Kolları Üyeleri yer aldı.
BİR ÇOK ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı Başkanlığından başlayan ziyaretler, Malkara Süt Üreticileri Birliği, Malkara Ziraat Odası, S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi, Malkara Ticaret Borsası, Malkara Önder Çiftçi Danışmanlık Derneği, Malkara Organize Sanayi Bölgesi, Davuteli Mahallesi, Bayramtepe Mahallesi ve Doluköy Mahallesi’ndeki mahalle sakinlerinin ziyaret edilmesiyle son buldu.
MAHALLE SAKİNLERİ DE UNUTULMADI
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Uzun Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil, Malkara Ziraat Odası Başkanı Sami Özden, S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Cem Özkan, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Türk Kadınlar Birliği Malkara Şubesi Başkanı Belma Özsoy, Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ayaz, Malkara Önder Çiftçi Danışmanlık Derneği Başkanı Ayhan Uzun’la sohbet edip kendilerinden çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aldıktan sonra Davuteli Mahallesi, Bayramtepe Mahallesi ve Doluköy Mahallesi’ndeki kahvehanelere giderek mahalle sakinlerini ziyaret ettiler.
YOL SORUNU ÇÖZÜLECEK
Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul mahalle ziyaretlerinde; “Dört mahalleye hizmet eden bir belediye devraldık ve 77 mahalleye hizmet edecek konuma getirmemiz lazım. Arada bazı aksaklıklar ve bazı eksiklikler çıkıyor. Bu yüzden kusura bakmayın fakat kısa zamanda birçok şeyi toparlayacağız. Köylerimize de gerekli ölçüde destek olmaya çalışıyoruz. Bugün Malkara’nın en önemli sorunlardan bir tanesi yol sorunudur. Hem merkezlerdeki hem de köyden mahalleye dönüşen yerlerin arasındaki yollarda ciddi anlamda sorunlar var. Bunların bir kısmı Büyükşehire bir kısmı da bize bağlıdır. Büyükşehir Belediyemiz de günlük 600 ton olan asfalt kapasitesini bu sene yaptığı atılımlarla 3.200 tona çıkaracak. İnşallah bu kışın sonunda asfalt sezonuna başladığımız zaman bunların hepsinin teker teker büyük bir ölçüde çözümünü getireceğiz, bunlara çözüm sağlayacağız. Bugün Genel Başkan Yardımcımız yanımızda. Sizlerin sormak istediğiniz, paylaşmak istediğiniz bir şey varsa elimizden geldiği kadar onları da cevaplayalım. Bizim göremediğimiz, sizin gördüğünüz şeyler varsa onları da çözmeye çalışalım” dedi.
ÖZTRAK’A BİLGİ VERİLDİ
Mahalle sakinleriyle sohbet edip vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve CHP İlçe Başkanı İsmail Uzun, sık sık notlar alarak sorunların en kısa zamanda giderileceğini belirtirken, Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler verdiler.
Mahalle muhtarları ile ziyaretlere büyük bir ilgi gösteren Davuteli Mahallesi, Bayramtepe Mahallesi ve Doluköy Mahallesi’ndeki vatandaşlar, gerçekleştirilen ziyaret için CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve CHP İlçe Başkanı İsmail Uzun'a memnuniyetlerini ifade ettiler.

Editör: TE Bilisim