Çerkezköy Bakış - Eğitimdeki başarısının yanı sıra sosyal sorumluluk ve sanat çalışmalarında da adından sıkça bahsettiren Pakize Narin Anadolu Lisesi, unutulmaz tiyatro oyunu ile beğeni topladı.

GENİŞ KATILIM

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen tiyatro oyununda okul öğrencilerden oluşan kadro, şair ve oyun yazarı Tamer Dursun’un yazdığı, toplumsal bozulmayı anlatan ‘Amca size insan diyebilir miyim?’ adlı oyunu sahneledi.  Geniş katılımın yaşandığı oyuna Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Doğruyol, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Oyunun yönetmenliğini yapan okul öğretmenlerinden Hasan Sağlam ve Mehmet Salih İnan, 4 ay gibi bir sürede hazırlandıklarını ve 16 kişilik bir ekipler oyunu çıkardıklarını söylediler.

OYUNUN KONUSU

Günümüzdeki kültürel yozlaşmayı kısa skeçler halinde eleştirildiği oyunda, çevresine karşı duyarsızlaşan insanları, kadına şiddeti ve sosyal konuları ironik şekilde anlatıyor. Çerkezköylü tiyatro severlerden tam not alırken; oyun bitiminde oyuncular dakikalarca alkışlandı.

Editör: TE Bilisim