Çerkezköy Bakış - Çerkezköy ve bölgede yaklaşık 8 ay önce seferlere başlayarak gerek kalitesi, gerekse hizmet anlayışı ile taşımacılık sektörüne yeni bir soluk getiren Pamukkale Turizm, avantajlı hizmetler sunuyor

YARIM SAATTE BİR SERVİS İMKANI

Pamukkale Turizm Bölge Müdürü Nihat Macit, İstanbul’a giden misafirlerinin en çok İstanbul içi ulaşım konusunda sıkıntı yaşadığını belirtti. Pamukkale Turizm’i tercih eden yolcuların bu sorunu yaşamamaları için yarım saatte bir ücretsiz servis imkanı sunduklarını kaydeden Macit, yolcuların Hadımköy Hareket Merkezi’nden ücretsiz servisler ile Avcılar, Beylikdüzü gibi noktalara seyahat edebildiğini kaydetti.

“HUZURLU BİR YOLCULUK YAPMALARINI HEDEFLİYORUZ”

En çok önem verdikleri konunun müşteri memnuniyeti olduğunu kaydeden Macit, Pamukkale Turizm’i tercih eden yolculara bir yandan ‘Pamukyol Rahatlığı’ ile seyahat etme mutluluğunu yaşatırken, diğer yandan da deneyimli personelin güler yüzlü hizmetiyle huzurlu bir yolculuk yapmasını hedeflediklerini belirtti. Macit, yolcuların yolculuk boyunca zengin ikram menülerinden faydalandıklarını kaydederek, bunun dışında her yolcunun 220 Voltluk prizlerden faydalanarak gerek cep telefonlarını, gerekse dizüstü bilgisayarlarını yolculuk boyunca şarj sorunu yaşamadan kullanabildiğini belirtti.

GÜVENLİK GÜÇLERİNE İNDİRİM

Yolcular için ayrıca her koltukta dokunmatik ekranlı televizyonlar bulunduğunu kaydeden Macit, “Yolcularımız için klimalı otobüslerimizde dondurma ikramında bulunarak misafirlerimizin bunaltıcı sıcaklardan yolculukları boyunca etkilenmemeleri adına da elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Bunların yanı sıra Pamukkale Turizm’i tercih eden yolcuların Türkiye’nin her yerindeki Burger King’lerde indirim imkanından faydalanabildiğini dile getiren Macit, “Misafirlerimizin rahat yolculuk yapabilmeleri adına büyük çaba sarf ediyoruz” dedi. Macit, “Ayrıca Pamukkale Turizmi tercih eden Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Mensuplarına indirim sağlıyoruz” dedi. Kurban Bayramı’nda da yolcuların en iyi ve en konforlu şekilde yolculuk edebileceğini söyleyen Macit, şimdiden tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı da kutladı.
Editör: TE Bilisim