Çerkezköy Bakış - Olay, Bağlık Mahallesi Küme Evler mevkiinde meydana geldi. Erdoğan K. İle komşusu Ahmet B. arasında at arabasının parkı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce iddiaya göre Erdoğan K., pompalı tüfek ile rasgele ateş açtı. Tüfeğin saçmalarının isabet ettiği Canan B., Ahmet B., ve Yaşar D. İle dedesi Ahmet D.’nin kucağında duran 1 yaşındaki A.B. yaralandı.  Olayın ardından Erdoğan D. kaçarken, çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
DEDENİN DURUMU AĞIR
Olayın ardından mahalleye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralanan 4 kişi ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk tedavinin ardından hayati tehlikesi bulunan Ahmet B. Çorlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Olayı duyup hastaneye akın eden yakınları ise sinir krizi geçirdi.
GÖZALTINA ALINDI
Polis ekipleri, olayın gerçekleştiği bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, kaçan Erdoğan K.’yı ise bir süre sonra yakalayarak gözaltına aldı.  Polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim