1.Amatör Küme B Grubu’nda 16.hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. İlçe temsilcilerimizden Fevzipaşaspor sahasında Ahımehmet Gençlikspor’u bir diğer temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise deplasmanda Çukuryurtspor ile karşı karşıya gelecek.

Çerkezköy Bakış - 1.Amatör Küme B Grubu’nda 16.hafta yarın oynanacak 4 karşılaşmanın ardından tamamlanacak.
PAŞA VELİKÖY SAHASINDA OYNAYACAK
Ligde mücadele veren temsilcilerimizden Fevzipaşaspor sahasında Ahımehmet Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Veliköy Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.
İKİNCİ DEVREYE GALİBİYETLE BAŞLADI
İlk devreyi 13 puanla 3.sırada tamamlayan Fevzipaşaspor ikinci devrenin ilk hafta maçında Küçükyoncalıspor deplasmanına çıktı. Fevzipaşaspor rakibi karşısında etkili bir mücadele sergiledi. İlk dakikalardan itibaren etkili oyununu skora yansıtmayı başaran Fevzipaşaspor karşılaşmadan 6-1 üstünlükle ayrılarak ikinci devreye galibiyetle başladı. Fevzipaşaspor bir sonraki hafta maçında şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerden Saray Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Maç, Saray Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.



İSTEDİĞİ SONUÇLARI ALAMADI
Fevzipaşaspor ligin 12.hafta karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor ile karşılaştı. Ağlup Ergene Sahası’nda oynanan karşılaşmada etkili bir oyun sergileyen Fevzipaşaspor son vuruşlarda istediğini elde edemedi. Temsilcimiz karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız geçti. Fevzipaşaspor bir sonraki hafta karşılaşmasında Çukuryurtspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Maç, karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi.
GEÇTİĞİMİZ HAFTAYI BAY GEÇTİ
Fevzipaşaspor ligin 14.hafta karşılaşmasında Ergene Gücü Ulaşspor ile karşı karşıya geldi. Ergene Sahası’nda oynanan karşılaşmada Fevzipaşaspor istediği mücadeleyi sergileyemedi. Kalesinde 2 gol gören Fevzipaşaspor rakibine karşılık veremedi. Maç Ergene Gücü Ulaşspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Fevzipaşaspor geçtiğimiz haftayı maç yapmadan bay olarak geçti. Fevzipaşaspor haftaya 17 puanla 5.sırada girdi. 13 maçta 5 galibiyet elde eden Fevzipaşaspor 2 karşılaşmadan beraberlik 6 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Fevzipaşaspor attığı 30 gole karşılık kalesinde 18 gol gördü.   
AHIMEHMET İKİNCİ DEVREYE MAĞLUBİYETLE BAŞLADI
Ahımehmet Gençlikspor ligin ilk devresini 6 puanla 8.sırada tamamladı. Ahımehmet Gençlikspor ikinci devrenin ilk hafta maçında Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmada Ahımehmet Gençlikspor varlık gösteremedi. Ahımehmet Gençlikspor karşılaşmadan 5-2 mağlup olarak ikinci devreye mağlubiyetle başladı. İkinci devreye mağlubiyetle başlayan Ahımehmet Gençlikspor 11.hafta karşılaşmasında Küçükyoncalıspor ile karşı karşıya geldi. Ahımehmet Gençlikspor rakibi karşısında etkili bir mücadele sergiledi. Etkili oyununu bulduğu gollerle süsleyen Ahımehmet Gençlikspor sahadan 4-2’lik üstünlükle ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.



ÜST ÜSTE MAĞLUBİYETLER
Ahımehmet Gençlikspor 12.hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden Saray Belediyespor’u ağırladı. Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip etkili bir mücadele sergiledi. Ahımehmet Gençlikspor güçlü rakibi karşısında istediği mücadeleyi sergileyemedi. Ahımehmet Gençlikspor sahadan 7-0’lık mağlubiyetle ayrılarak haftayı puansız kapattı. Ahımehmet Gençlikspor, 13.hafta karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor’u ağırladı. Karşılaşma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Ahımehmet Gençlikspor attığı 1 gole karşılık kalesinde 2 gol görünce sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
KÖTÜ GİDİŞİNE ENGEL OLAMADI
Ahımehmet Gençlikspor’un ligin 14.haftasında oynayacağı Çukuryurtspor maçı hava muhalefeti nedeniyle ertelendi. Ahımehmet Gençlikspor 15.hafta karşılaşmasında Ergene Gücü Ulaşspor ile karşı karşıya geldi. Çorlu Belediye Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Her iki ekip de açık bir oyun sergileyince ortaya seyir zevki yüksek bir karşılaşma çıktı. Ahımehmet Gençlikspor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılarak, kötü gidişine engel olamadı.
AHIMEHMET 9 PUANDA
Ahımehmet Gençlikspor haftaya 9 puanla 8.sırada girdi. 13 maçta 3 galibiyet elde eden Ahımehmet Gençlikspor 10 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 14 gol atan Ahımehmet Gençlikspor kalesinde 41 gol gördü.



ÇERKEZKÖY GENÇLİK DEPLASMANA ÇIKACAK
Ligde mücadele veren bir diğer temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor 16.hafta karşılaşmasında Çukuryurtspor ile karşı karşıya gelecek. Saray Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Çerkezköy 1923 Gençlikspor haftaya 19 puanla 4.sırada girdi. 12 maçta 6 galibiyet elde eden Çerkezköy 1923 Gençlikspor 1 karşılaşmadan beraberlik 5 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 12 maçta 27 gol atan Çerkezköy 1923 Gençlikspor kalesinde ise 24 gol gördü. İki ekip arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmadan Çerkezköy 1923 Gençlikspor 3-2’lik üstünlükle ayrıldı.
VAKIFLAR-KÜÇÜKYONCALI MAÇI KAPAKLI’DA OYNANACAK
Saray Belediyespor’un maç yapmadan bay geçeceği haftanın bir diğer karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor ile Küçükyoncalıspor karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 12.00’da başlayacak. Ligin ilk devresinde Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmadan Vakıflar Güvenspor 4-1 üstünlükle ayrılmıştı. Vakıflar Güvenspor haftaya 21 puanla 3.sırada girdi. 14 maçta 6 galibiyet elde eden Vakıflar Güvenspor 3 karşılaşmadan beraberlik 5 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 14 maçta 19 gol atan Vakıflar Güvenspor kalesinde ise 27 gol gördü. Küçükyoncalıspor ise haftaya 3 puanla son sırada girdi. 13 maçta 1 galibiyet elde eden Küçükyoncalıspor 12 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 13 gol atan Küçükyoncalıspor kalesinde 69 gol gördü.
ÇORLU ASLAN GALİBİYET PEŞİNDE
Haftanın bir diğer karşılaşmasında Ergene Gücü Ulaşspor ile Çorlu Aslanspor karşı karşıya gelecek. Ergene Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 12.00’da başlayacak. Ergene Gücü Ulaşspor haftaya 13 puanla 7.sırada girdi. 13 maçta 4 galibiyet elde eden Ergene Gücü Ulaşspor 4 karşılaşmadan galibiyet 1 karşılaşmadan beraberlik 8 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 17 gol atan Ergene Gücü Ulaşspor kalesinde ise 45 gol gördü. Çorlu Aslanspor haftaya 34 puanla ikinci sırada girdi. 12 maçta 11 galibiyet elde eden Çorlu Aslanspor 1 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. 71 gol atan Çorlu Aslanspor kalesinde ise 7 gol gördü. İki ekip arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmadan Çorlu Aslanspor 15-0 üstünlükle ayrılmıştı. 
Editör: TE Bilisim