Çerkezköy Bakış - Çorap sektörünün önde gelen firmalarının başında yer alan Bony Tekstil, bu başarısında en büyük paya sahip olan personelini de unutmadı. 
Bony Tekstil İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, ihracat hedefini yakaladıklarını belirtti. Elde edilen başarıda personellerin önemli bir role sahip olduğunun altını çizen Gülkaya, başarını bir ekip işi olduğunu vurguladı.


Bütün Dünya’nın ve ülkemizin pandemi sürecinde zor bir süreçten geçtiğini, kendisinin her zaman önce insan bilinciyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Gülkaya, “Biz normalde her sene yılbaşı yemeği düzenler ve orada çalışanlarımıza hediyeler dağıtırdık. Bizim için birlik ve beraberlik çok önemlidir. Bu sene pandemi nedeniyle yılbaşı düzenleyemiyoruz. Taahhüt ettiğim bir maaş ikramiye sözümü yerine getirdim ve her bir çalışanımıza tam bir maaş kadar ikramiye dağıttık. “dedi.
Gülkaya, “Kovid-19 sürecinde büyük bir itina ve özen ile çalışmalarımıza dikkat ettik. Mesai arkadaşlarımızın sağlığını her konunun önünde tuttuk. Bu bilinçle en kısa sürede sağlıklı günlere kavuşmayı temenni ediyorum ve şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.


  

Editör: TE Bilisim