Çerkezköy Bakış- Olay, geçtiğimiz pazartesi günü Çerkezköy-Kapaklı yolu üzerinde meydana geldi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Grup Amirliği’nde görevli trafik polisi Harun Ç., şüphe üzerine bir motosikleti durdurmak istedi. Polisin “Dur” ihtarına uymayan sürücü ve arkasındaki kişi kaçmaya başladı. Bunun üzerine motosikletli trafik polisi Harun Ç., kaçan şüpheliyi takibe aldı. Bu sırada kaçan motosiklet üzerindekiler yanına yaklaşan trafik polisine tekmeyle vurdu. Motosiklet üzerindeyken dengesini kaybeden polis memuru yere düşerken, şüpheli hızla kaçtı.

TABURCU OLDU

Bacağından yaralanan polis memuru Harun Ç., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan polis memuru taburcu olurken, polis ekipleri kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

GÖZALTINA ALINDILAR


Güvenlik kamerası ve Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kamera kayıtlarından yola çıkarak motosiklet ve üzerindeki şüpheliler tespit edildi. Yaşları 18’den küçük olduğu belirlenen İki çocuk yakalanarak gözaltına alındı. Çocuklar, ehliyetleri olmadığı için kaçtıklarını ve bu yüzden bu olayın yaşandığını belirerek pişman olduklarını söyledikleri öğrenildi. Şüphelilerin polis merkezindeki işlemleri devam ediyor.
 

Editör: TE Bilisim