Çerkezköy Bakış - Tepe Ortaokulunda yapılan fuarın açılışına, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Yusuf Hayri, Tepe Ortaokulu Okul Müdürü Ercan Ögeday, ilçede ulunan diğer okulların müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan etkinlikte kısa bir açılış konuşması yapan Ögeday, “Değerli konuklar 5.sini düzenlediğimiz turnuvamızın ve 3.sünü düzenlemiş olduğumuz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızın açılışına hoş geldiniz. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

SCRABBLE TURNUVASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ


5.si düzenlenen SCRABBLE turnuvasına resmi ve özel olmak üzere 13 okul, 65 öğrenci ve 13 danışman öğretmen katılmıştı. Ortaokullar düzeyinde birinci Metin Seçkin Ortaokulu, ikinci 125. Yıl Ortaokulu ve üçüncü Raif Dinçkök Ortaokulu oldu. İlkokullar düzeyinde ise birinci Fevzi Paşa İlkokulu, ikinci Atatürk İlkokulu, üçüncü Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu oldu. Birincilik ödüllerini İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban tarafından takdim edildi. İkinci olan okulların ödülleri ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz tarafından verildi. Üçüncü olan okulların ödül takdimini ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Hayri verdi. Okullar bazında dereceye giren öğrencilerin de ödülleri takdim edildi.

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI


Ödül töreninin yapılmasının ardından TÜBİTAK destekli Bilim Fuarı’nın açılışı yapıldı. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı adı altında düzenlenen fuarda 46 öğrenci ve 20 danışman öğretmen tarafından hazırlanan 22 proje görücüye çıktı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve beraberindeki katılımcılar fuarı gezdi. Kaymakam Abban tüm projeleri tek tek gezerek hepsi hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

Editör: TE Bilisim