Çerkezköy Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlar için iftar saatinden sonra çeşitli etkinlikler düzenleyecek. 17 Haziran Cuma günü başlayacak olan etkinlikler 30 Haziran Perşembe günü sona erecek.

MİLLİ MAÇ İÇİN DEV EKRAN

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ilk etkinlik 17 Haziran Cuma günü Kapalı Otopark üzerinde gerçekleşecek. Türk Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası Finalleri olan Euro 2016 kapsamında saat 22.00’da oynanacak İspanya-Türkiye karşılaşması kurulacak dev ekrandan izlenebilecek. 19 Haziran Pazar günü saat 21.30’da Kapalı Otopark üzerinde Köstebekgiller Sürpriz Karışım isimli müzikli çocuk oyunu sahnelenecek.

SÜHEYL VE BEHZAT UYGUR ÇERKEZKÖY’E GELİYOR

20 Haziran Pazartesi günü saat 21.30’da da Kapalı Otopark üzerinde kurulacak sahnede Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler ‘Şahane Ramazan’ isimli program ile Çerkezköylülerle buluşacak. 21 Haziran Salı günü Türk Milli Takımı Euro 2016 kapsamındaki son grup maçına çıkacak. Saat 22.00’da başlayacak olan Çek Cumhuriyeti - Türkiye karşılaşması Kapalı otopark üzerine kurulacak olan dev ekrandan yayınlanacak.

İFTAR SONRASI BİR EĞLENCE

Ramazan etkinlikleri kapsamında 24 Haziran Cuma günü ünlü oyuncular Ayfer Dinçer, Barış Hayta, Haldun Boysan, Buket Dereoğlu, Bülent Yaşık ve Nihan Tarhan’ın rol aldığı ‘İftar Sonrası Bir Eğlence’ isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. Kapalı Otopark üzerinde sahnelenecek oyun saat 21.30’da başlayacak. 27 Haziran Pazartesi akşamı saat 21.30'da Kapalı Otopark üzerinde sahnelenecek olan ‘On Bir Ayın Kahkahası’ adlı tiyatro oyununda Sinan Bengier, Ahmet Çevik, Selin Bayraktar, Ender Gülçiçek, Didem Sökmen ve Atilla Ayberk rol alacak. Ramazan Ayının son etkinliği ise 30 Haziran Perşembe akşamı gerçekleşecek. 21.30’da başlayacak olan ‘Keyf-i Ramazan’ adlı tiyatro oyununda Kemal Kuruçay, Ferdi Akarnur, Fulden Akyürek ve Ece Prim adlı oyuncular rol alacak.
Editör: TE Bilisim