Çerkezköy Bakış- AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Çerkezköy programı kapsamında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, 31 Mart  2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı olan, ancak seçilemeyince Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına geri dönen Süleyman Kozuva, bilinen, ancak odadaki makamı nedeniyle pek dile getirmediği partili tarafını da açık olarak beyan etti.

“BEN BİR AK PARTİLİYİM”

Özcan’a ziyareti için teşekkür eden ve odanın çalışmaları ile ilgili bilgi veren Kozuva, siyasi tarafıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Kozuva, “Normalde burası bir STK. Hiçbir zaman hiçbir partinin yanında olmamam gerekiyor doğal olarak. Bazı arkadaşlarımız bu konuda bana sürekli yazıyor. Ama ben gönül rahatlığıyla yine söylüyorum ben bir AK Partiliyim. Onun için siz buraya geldiğiniz zaman gerçekten evinize gelmiş gibi hissedin. Sizleri gördüğüm zaman gerçekten abilerimi görmüş gibi oluyorum. Bu konuda oda olarak bir ayrıcalık yapamam. Oda olarak bütün partiler benim için hepsi birdir. Hiçbir sıkıntı yok. Ama şahsım olarak AK Partililerin ve buradaki arkadaşların hepsi benim için çok değerlidir. Onu da bilmenizi istiyorum. Belki böyle bir açıklama yapmak bir oda başkanına yakışmıyor ama gerçekten canı gönülden Recep Tayyip Erdoğan hastasıyım ve gerçekten bir AK Partiliyim. Bunu gerçekten bilmenizi istiyorum. Maddi ve manevi şahsım ve şirketlerim olarak her zaman yanınızdayım. Bunu böyle bilmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.  
 

Editör: TE Bilisim