Kapaklı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere destek olmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz sünnet hizmeti kapsamında bu yıl Kapaklı İletişim Merkezi’ne başvuruda bulunan 626 çocuğun sünnet işlemleri sürüyor.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Özel Akut Polikliniği’nde sünnet olan çocukları ve ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çetin, “Belediyemize rekor bir sayıda başvuru yapan 626 yavrumuzun sünnet işlemlerini program dahilinde gerçekleştiriyor, yavrularımızı ve ailelerini ziyaret ediyoruz. Çocuklarımızın sünnetlerini steril bir ortamda, güvenli bir şekilde gerçekleştiren Özel Akut Polikliniği’ne çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kapaklı Pınar Şenliği’nin ikincisi bu yıl 28-29-30-31 Temmuz tarihlerinde Pınar Bulvarı’nda düzenlenecek. 2. Kapaklı Pınar Şenliği’nin ikinci gününde ise Sünnet Şöleni heyecanı yaşanacak. Sünnet Şöleni kapsamında sünnet işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirilen 626 çocuk için eski belediye meydanında toplu fotoğraf çekimi yapılacak, ikramlarda bulunulacak ve Mevlid-i Şerif okunacak. Saat 19.00’da ise sünnet çocukları ile kortej gerçekleştirilecek. 20.00’da folklor gösterileriyle devam edecek program kapsamında ünlü şarkıcı Sami Levi sahne alacak.
 

Editör: TE Bilisim