Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Ahmet Üzgün Çerkezköy BAKIŞ Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette seçim çalışmalarını anlatan Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün “Nefsimizi ayaklar altına alarak davamızın yolunda durmadan çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Çerkezköy Bakış -
AK Parti Tekirdağ 6.Sıra Milletvekili adayı Ahmet Üzgün Çerkezköy BAKIŞ Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

BAKIŞ’A ZİYARETTE BULUNDU


Dün saat 13.00’da düzenlenen ziyarette AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Şükrü Dumanlar, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rübveyda Akbay, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş ile partililer de hazır bulundu.

“DAVAMIZ YOLUNDA ÇALIŞIYORUZ”


Seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Ahmet Üzgün, Tekirdağ’ı karış karış gezerek seçmenlerle bir araya geldiklerini söyleyerek “Nefsimizi ayaklar altına alarak davamızın yolunda durmadan çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.”

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”


AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, aday sıralaması sonrasında çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyerek “Tüm milletvekili adaylarımız belirlenen program dahilinde çalışmalarda bulunuyorlar. Bundan sonraki süreçte çalışma tempomuzu daha da artırarak tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışacağız” dedi.



“BÖLGEMİZDEN İKİ ADAYIMIZ BULUNUYOR”


Aday adaylığı sürecinde defaatle Çerkezköy-Kapaklı-Saray’dan ilk iki sırada milletvekili adayı istediklerini anlatan Öğe “Yaptığımız girişimlerimiz ve Genel Merkezimizin teveccühü ile 2.sıra milletvekili adayımız ile 6.sıra milletvekili adayımızı bölgemizden gösterdi” diye konuştu. 

“OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ”


Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün ile birlikte Çerkezköy’de gerçekleştirdikleri ziyaretlerde her kesimden olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Öğe şöyle devam etti: “Bugün Çerkezköy’de adayımız Ahmet Üzgün ile birlikte Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde esnaflara ziyaretlerde bulunarak seçimler için oy istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde partimiz dışındaki seçmenlerimiz çalışmalarımızı takdir ediyorlar. Bu şekilde aldığımız geri dönüşlerden ayrı bir mutluluk duyuyoruz.”

“BİRİNCİ PARTİ OLMAK İSTİYORUZ”


Öğe, ziyarette 7 Haziran genel seçimlerine yönelik hedeflerini de açıkladı. 7 Haziran’da hem Çerkezköy hem de Tekirdağ’da AK Parti’nin oylarını rekor seviyeye yükselmek istediklerini kaydeden Öğe şunları söyledi: “Hedefimiz AK Parti’yi hem Çerkezköy hem de Tekirdağ’dan birinci parti olarak çıkarmaktır. Ancak, bunu yaparken de rekor kırarak parti oylarımızı artırmak istiyoruz.” 
Editör: TE Bilisim