Çerkezköy Bakış - Atatürk Caddesi üzerindeki Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatının açılışına, SP İl Başkanı Fetih Pehlivan, Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, partilier ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, “Bundan sonra sıkı sıkı hep birlikte bu hareketi devam ettireceğiz inşallah.”dedi. Ardından da sözü Tekirdağ İl Başkanı Fetih Pehlivan’a verdi.

Yeni ilçe teşkilatını hayırlı olmasını dileyen SP İl Başkanı Fetih Pehlivan, “Çerkezköy ve Kapaklı bir zamanlar hakikaten köydü. Ancak ikisi şu anda mimari yönden, insanların sosyal yapıları nedeniyle fevkalade bir hale dönüştü. Bu hal nasıl oldu. Çerkezköy ve Kapaklı birdi, ancak metropol ilçeler bölüşüldü. Bu bir düzenlemeydi, böyle takdir edildi. Ancak şunu açıklamak istiyorum. Bu yörede, bu beldede, bu metropol ilçede 81 vilayetten kardeşlerimiz var. 81 vilayetteki kardeşlerimizin toplandığı bir havuz. Doğum yerleri farklı olsa da burada kardeş olmuş vaziyetteyiz. 1974 CHP ve MSP koalisyonu zamanında Ekonomik Kurul Başkanı Necmettin Erbakan o zaman Türkiye’de organize sanayi bölgeleri planlanmaya başlandı ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi o gün MSP tarafından yerleşim yerini oluşturularak insanlara para ve iş olanağı sağlaması için temelleri atıldı. Bu temelde asıl emeği geçen Necmettin Erbakan’dır.’ diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından parti binasının açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra katılımcılar teşkilat binasını gezdi.


 

Editör: TE Bilisim