Çerkezköy Bakış - Sanayi nedeniyle yoğun göç alan ve nüfusu her geçen gün büyüyen Çerkezköy’e yeni işletmeler açılmaya devam ediyor.

Güveniş Caddesi üzerinde faaliyetlerine başlayan Saç-Ka’nın açılışına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetiminin yanı sıra Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Ömer Karadeniz, bölgenin iş insanları, dernek yönetimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Çetintaş ve Karadeniz yaptığı açıklamada, yeni açılan işletmenin işletme sahibine ve Çerkezköy’e hayırlı uğurlu olmasını diledi. Ardından işletmeyi gezen davetlilere ikramlarda bununuldu.

Paket servisin yanı sıra restoran içerisinde de 100 kişiye kadar hizmet verebildiklerini belirten işletme sahibi Taşın, “Restoranımız sabah 10:00’dan akşam 23:00 saatleri arasında hizmet verecek. Ayrıca Ramazan Ayı’nda da iftar organizasyonları düzenleyeceğiz Bölgedeki tüm vatandaşlara kaliteli hizmetin yanı sıra titiz ve hijyen kurallarına uygun şekilde hizmet vermekten büyük mutluluk duyacağız.  Güler yüzlü personelimizle birlikte vatandaşımıza en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Daha önce de Öztrak Caddesi’nde ocak başında vatandaşlarımıza ortağımla birlikte hizmet veriyorduk. Şimdi kendi açtığımız iş yerinde en iyi hizmeti vereceğiz. Tüm vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız” dedi.


 

Editör: TE Bilisim