Çerkezköy Bakış - Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Coşkun Şahin, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Kapaklı Temsilcisi İshak Şukla, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Basın ve Medya Başkanı Abdullah Örnek ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret etti. 

ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTÜYORUZ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler tarafından karşılanan Şahin ve beraberindekiler, gazilerle bir süre sohbet etti. Ardından Şahin, vakıf çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Şahin, “Yaklaşık 2,5 yıldan bu yana faaliyet göstermekteyiz. Fatih Sultan Mehmet’i sevdiğimiz için dedik onun adıyla bir vakıf kuralım. Ve bu anlamda da Allah’a hamdolsun güzel bir birliktelik oluşturduk. Hem ilme vakıf olan, ilme seven gönüllü kardeşlerimizle birlikte vakfı kurduk. Kısa bir sürede 6 tane temsilciliğimiz oldu. Trabzon’da, Antalya’da, Yozgat’ta, Bursa’da, İstanbul’da temsilciliklerimiz var. Özellikle Yozgat’ta biraz ilmi anlamda eski usul medrese eğitimi başlattık. Ve bunda da gerçekten çok güzel gençler yetişti ve yetişmeye devam ediyor. Çünkü bizi de bir arada tutan maneviyatımızdır. Bizim maneviyatımız güçlü olursa vatanına, milletine faydalı bireyler yetiştirebilirsek ne hırsızlık olur ne adam öldürmeler, gasp gibi kötü alışkanlıklardan en azından gençlerimizi ilimle manevi değerlerle koruyabiliriz. Bunun yanında tabii insani yardımlar da yapıyoruz. Allah’a hamdolsun bu mübarek ay içinde 12 tane ilde temsilciliklerimizin olmadığı bölgelerde de ihtiyaç sahiplerine, engelli derneklerimize, şehit ve gazi yakınlarımıza ulaşmaya çalıştık. Devletimize, milletimize nasıl faydalı olacaksak o noktada çalışmalarımızı yürütüyoruz.”

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yarlıgan da “Yardımlarınızdan dolayı sizlere teşekkürlerimiz sunuyorum. Bir nebze de olsa gazilerimize bir katkıda bulundunuz.” İfadelerini kullandı.
Ziyarette Dernek Temsilcisi Yarlıgan, Şahin’e bayrak, Coşkun ise kalem seti hediye etti.

Editör: TE Bilisim