Çerkezköy Bakış - 8 kişilik ekiple Çerkezköy Özel Trakya Bakım Merkezi’ni ziyaret eden Salonn Baydemir sahibi Serkan Baydemir, burada yaşamlarını sürdüren yaklaşık 50 kişiye ücretsiz saç bakımı yaptıklarını ve bu tür sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini ifade etti.

8 KİŞİLİK EKİPLE GİTTİLER

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokak’ta hizmet veren Çerkezköy’ün tanınmış kuaför salonlarından Salonn Baydemir çalışanları hafta sonu diğer esnaflara da örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Pazar sabahı Çerkezköy Özel Trakya Bakım Merkezi’ne giden Salonn Baydemir sahibi Serkan Baydemir ve 8 kişilik ekibi burada kalan 50 huzurevi sakinin saç ve sakal tıraşını yaptı.

“AMACIMIZ ONLARI MUTLU ETMEK”

Salonn Baydemir sahibi Serkan Baydemir, “Uzun yıllardır Çerkezköy halkına verdiğim hizmeti bir de hayır ve iyilikle süslemek istedim. Benim gibi kuaför olan eşim Büşra Baydemir ile gerekli olan izinleri alarak 8 kişiden oluşan bay-bayan ekibimiz Özel Trakya Bakım Merkezi’ni ziyaret ettik. Burada kalan vatandaşlarımızı bir nebze de olsa mutlu etmek istedik. Erkeklerin saç-sakal tıraşlarını yaptık. Kadınların da saçlarını boyadık. Bizi ilgiyle karşıladılar ve çok mutlu oldular.” dedi.

Editör: TE Bilisim