Marmaraereğlisi Belediyespor takımı sezonu 10-0'la bitirerek şampiyonluk turu attı. Yüzlerce aracın kent girişinde deplasmandan dönen takımlarını beklediği şampiyonluk kutlamaları gün boyu sürdü. Kulüp Başkanı Servet Ünal ise, önce Belediye  Başkanına daha sonra da şampiyonluk için destek veren herkese teşekkür etti.
Çerkezköy Bakış - Marmaraereğlisi Belediyespor bir hafta önceden ilan ettiği şampiyonluk kutlamasını yaptı.
YEMEK DÜZENLENDİ
Yüzlerce araçla ilçede konvoy eşliğinde şampiyonluğunu kutlayan mavi-beyazlı takım ardından Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın kendilere verdiği yemeğe katıldılar.
SON MAÇINI FARKLI KAZANDI
Sezonun son maçında Çorlu Yıldızspor'u deplasmanda 10-0 mağlup ederek namağlup şampiyon olan Belediyespor, önümüzdeki sezon Tekirdağ 1. Amatör Kümede mücadele edecek. Büyük bir coşkuyla geçen şampiyonluk kutlamalarına katılan taraftarlar ise gün boyu meşalelerle kutlamalar yaptı. Belediye Başkanı İbrahim Uyan, kent girişinden son ana kadar takımı yalnız bırakmadı ve şampiyonluk kutlamalarına katıldı.
YENİ TESİS SÖZÜ
Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Bu yıl belediye olarak bir çok branşta desteğimiz oldu. Desteklediğimiz sporcularımız da bizleri mahcup etmedi ve her biri ayrı birer başarı ile geldiler. Kendilerine bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Onlar başarılı oldukça bizler daha çok mutlu oluyoruz. Desteğimiz artarak devam edecek. Bu kapsamda futbolcularımızın bir an olsun yanından ayrılmayan ilçe esnaflarımızdan ve CHP İlçe Başkanı Hakan Turan'ı bir siyasetçi olarak değil, bir taraftar olarak da kutluyorum." dedi.
“YENİ ŞAMPİYONLUKLAR BEKLİYORUZ”
Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "Bu başarılar bizleri yeni projeler yapmaya zorladı. Biz de üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda öncelikle büyük bir spor kompleksi yapacağız. İçinde tüm spor branşlarını barındıran ve eğitim amaçlı olacak bu kompleks ilçemiz gençlerinin de sürekli uğrak yeri olacak. Bu kapsamda zaten ilk olarak Bir otobüs hibe ettik. Hayırlı olsun. Futbolcularımızda bize önümüzdeki sezon için şampiyonluk sözü verdi. Bende yeni bir şampiyonluk bekliyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim