Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları makamında kabul ederek, birer altında ödüllendirdi. Sporcuların başarıyla gurur duyduğunu söyleyen Kaymakam Kubilay, başarılı sporculara bundan sonra düzenlenecek turnuvalarda başarılar diledi.


Çerkezköy Bakış - Konya’da düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda derece elde eden sporcular Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti.
MAKAMINDA AĞIRLADI
Dün saat 10.00’da gerçekleşen ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Başkanı Fikri Güzel, Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Nurullah Narin Ortaokulu Müdür Vekili Veysel Doğruyol, Minik Bayanlar 33 Kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Kübra Kepenek, 33 kilogram minik erkeklerde Türkiye üçüncüsü olan Samet Ayaz, 11.Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası ile 9.Uluslararası Open İstanbul Karate Şampiyonası’nda veteranlarda ikinciliği elde eden Murat Kıroğlu katıldı. Ziyarette ayrıca Minik Bayanlar 30 kilogramda Türkiye beşincisi olan Meryem Akgün de yer aldı.
“GURUR DUYUYORUM”
Kaymakam Kubilay, sporcuların elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu söyleyerek “Bu başarıda pay sahibi olan sporcularımız başta olmak üzere antrenörleri ile ailelerine de teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bir sonuca ulaşıldı.” dedi. Başarılı sporcuların elde ettikleri derecelerle hem kendi isimlerinin hem de Çerkezköy’ün adını duyurduklarını belirten Kaymakam Kubilay “Bizler Çerkezköy’de göreve başladığımız ilk günden itibaren sporculara destek anlamında elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
“ÖRNEK OLUŞTURMASINI İSTİYORUZ”
Sporculara bundan sonraki şampiyonalarda başarılar dileyen Kaymakam Kubilay “Bizler gençlerimizin sporla uğraşarak, yaşam sürmesini önemsiyoruz. Sporcularımızın başarılarından dolayı Çerkezköyümüz sporla gündeme gelmiş oluyor. Aynı şekilde sporcularımızın elde ettiği bu başarıların tüm öğrencilerimiz için örnek teşkil etmesini diliyoruz.” diye konuştu.



BAŞARILI SPORCULARA BİRER ALTIN
Kaymakam Kubilay konuşmasını tamamlamasının ardından, Minik Bayanlar 33 Kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Kübra Kepenek ile 33 kilogram minik erkeklerde Türkiye üçüncüsü olan Samet Ayaz’a birer altın hediye etti. Ödül töreninde Samet Ayaz’ı annesi Yeliz Ayaz da yalnız bırakmadı. Kaymakam Kubilay ayrıca 11.Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası ile 9.Uluslararası Open İstanbul Karate Şampiyonası’nda veteranlarda ikinciliği elde eden Türk Tekstil Vakfı Merkezi ve Teknik Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Murat Kıroğlu’a başarı belgesi takdim etti.
“HER ZAMAN SPORCUNUN YANINDA YER ALIYOR”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Amatör Spor Haftası içinde bulunduklarını hatırlatarak, verilen ödüllerin bu anlamda ayrı bir anlam taşıdığını ifade etti. Aysal, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubikay’a spora desteklerinden ötürü teşekkür ederek “Sayın Kaymakamımız sürekli olarak spor ve sporcunun yanında yer alıyor. Bugün de bunu yeniden göstermiş bulunmaktadır.” diye konuştu.



“SPORCULARIMIZ TEŞVİK OLUYOR”
Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Başkanı Fikri Güzel, bu tür ödüllerin sporcular için büyük motivasyon kaynağı oluşturduğunu söyleyerek “Başarının devamında ödüllendirmenin ayrı bir yeri bulunuyor. Bir anlamda teşvik oluşturuyor. Sayın Kaymakamımızın sürekli olarak sporcularımızı ödüllerle teşvik ediyor, okullardan da bu anlamda sporcuları taltif anlamında çalışma bekliyoruz. Elde ettikleri başarılar okudukları okullarda yeniden duyurulursa bu da sporcularımız için önemli motivasyon ve teşvik kaynağı olacaktır.” diye konuştu.
29 EKİM’DE ÖDÜLLENDİRİLECEKLER
Fikri Güzel’in ifadeleri üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde başarılı sporculara hediye vererek taltif edeceklerini söyledi. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi. 

Editör: TE Bilisim