Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2016 yılı olağan genel kurul toplantısı 27 Mayıs Cuma günü saat 18.00’da yapılacak. Yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde olağan genel kurul toplantısı bir hafta sonra aynı yer ve saatte çoğunluk şartı aranmaksızın yapılacak.

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2016 yılı olağan genel kurul toplantısı Mayıs ayında yapılarak gündem maddeleri karara bağlanacak.

27 MAYIS’TA YAPILACAK

27 Mayıs Cuma günü yapılacak olağan genel kurul toplantısı saat 18.00’da Küçük Sanayi Sitesi’ndeki Naim Çetintaş’ın lokantasında yapılacak. Yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde olağan genel kurul toplantısı bir hafta sonra 3 Haziran Cuma günü aynı yer ve saatte çoğunluk şartı aranmaksızın yapılacak.

GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANACAK

Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2016 yılı olağan genel kurul toplantısına açılış ve yoklama ile başlanacak. Sonrasında gündemin ikinci maddesi gereğince divan başkanı ile divan heyetinin seçimi yapılacak. Saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşı sonrasında yönetim kurulu faaliyet raporu okunarak, oylamaya sunulacak.

BÜTÇE BELİRLENECEK

Gündemin bir sonraki maddesi gereğince denetim kurulu raporu okunarak oylanacak. Altıncı gündem maddesi gereğince 2015 yılı bilanço ve gelir tablosu hakkında bilgi verilerek, oylamaya geçilecek. Yedinci gündem maddesi gereğince 2016 yılı tahmini bütçesi hakkında bilgi verilerek, aylık aidatlar belirlenecek. Dilek ve temenniler bölümünün ardından Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2016 yılı olağan genel kurul toplantısı tamamlanacak. Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Çetintaş, tüm kooperatif üyelerini olağan genel kurul toplantısına davet etti.
Editör: TE Bilisim