Çerkezköy Bakış - 80.sayısı yayımlanan dergide kapak konusunda 14 ilaç fabrikasına ev sahipliği yapan Çerkezköy OSB’de ilaç sektörü yetkilileri bölgeye geliş nedenlerini anlattı.
 

HABER VE ETKİNLİKLERE YER VERİLDİ

84 sayılık dergide Çerkezköy OSB’nin son iki aydaki çalışmalarına dair haberlere yer verildi. Dergide, ÇOSB ile Çerkezköy arasında kalan Kavak Dere mevkiinde yaklaşık 37 dönümlük alanda 3 bin fidan dikimi, ÇOSB 9.Gülen Yüzler Pikniği, resim ve kompozisyon yarışması, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılan yardım kolileri ve iftar davetleri, usta sanatçı Nilgün Belgün’ün sahne aldığı etkinlik ile ÇOSB tarafından verilen eğitim haberlerine yer verildi.
 

İLAÇ FİRMALARI YETKİLİLERİ İLE RÖPORTAJ

Global Sanayici Ekonomi ve İş Dünyası Dergisi’nde ayrıca Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit İzmen Yardımcı, İlaç Endüstri İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Turgut Tokgöz, Bilim İlaç Teknik Genel Müdürü Cengizhan Nas, Pharmactive İlaç Genel Müdürü Fatih Elay ve daha birçok kişi ile yapılan röportajlara yer verildi.
 

FUAR TAKVİMİNE YER VERİLDİ

Çerkezköy OSB’den 19 firmanın “En Büyük 500, 30 firmanın en büyük bin ihracatçı” listesine girmesine geniş yer verildiği derginin Temmuz-Ağustos sayısında Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında yurt içindeki fuar takvimine de yer verildi.

Editör: TE Bilisim