Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de fabrikadan çıkış yapan TIR’a otomobil çarptı. Kaza sonrası otomobil hurda yığınına dönerken, olay yerinde tam anlamıyla can pazarı yaşandı. Otomobilde bulunan ve araç içinde sıkışan 27 yaşındaki Emre Uz hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Otomobilin sürücüsünün ise 197 promil alkollü olduğu tespit edildi. Dehşet anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.

Kaza, gece saatlerinde Çerkezköy-Kapaklı yolu Sivrioğlu Petrol mevkiinde meydana geldi. Kapaklı’dan Çerkezköy istikametine giden 57 yaşındaki Peyami Çiçek yönetimindeki 59 YV 452 plakalı otomobil, bir fabrikadan ana yola çıkan Mustafa Eroğlu idaresindeki 16 E 0685 plakalı TIR’a hızla çarptı. Kaza sonrası ise tam anlamıyla can pazarı yaşandı.

HURDA YIĞININA DÖNDÜ

Sürücü Peyami Çiçek ile ön koltukta oturan Emre Uz, hurda yığına dönen araçta sıkıştı. Kazayı gören çevredekiler durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Gelen ekipler ise kurtarma çalışması başlattı. Otomobilin arka koltuğunda oturan 25 yaşındaki Necmiye Poslu ile 27 yaşındaki Salih Malkoç ekipler tarafından otomobilden çıkartıldı ve ardından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

OTOMOBİLDE SIKIŞTILAR

TIR’ın altına giren otomobilin sürücüsü Peyami Çiçek ile yanında ön koltukta oturan Emre Uz araç içerisinde sıkıştı. Kaza kırım ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu sürücü Peyami Çiçek kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emre Uz’un ise hayatını kaybettiği belirlendi.

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

TIR sürücüsü Mustafa Eroğlu ise Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Otomobilin içinde çok sayıda bira şişesi çıkarken, yapılan alkol muayenesinde sürücü Peyami Çiçek 197 promil alkollü olduğu belirlendi. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Çiçek’in yoğun bakıma alındığı öğrenildi. 

TIR SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Polisteki ifadesinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edilen TIR sürücüsü Mustafa Eroğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

1 kişinin öldüğü 3 kişinin de yaralandığı feci kazanın görüntüsü ise güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Görüntülerde TIR sürücüsü Mustafa Eroğlu, fabrikanın nizamiyesinden ana yola çıkmak için sol taraftan gelen aracın geçmesini bekliyor. Aracın geçmesinin ardından ise sağa dönüş yapıyor. Ancak tek manevra ile TIR’ı döndüremeyince ikinci bir hamle yapmak için TIR’ı geri vitese taktığı sırada hızla gelen Peyami Çiçek yönetimindeki otomobil TIR’ın altına giriyor. Kazaya tanık olanlar ise hemen kaza yerine koşuyor ve b.aşka bir kaza yaşanmaması için arkadan gelen araçları durduruyor.

Editör: TE Bilisim