Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ‘ın alın teri ve emeği korumak konusundaki hassasiyetinden bahsederek, “Murat Başkan’ımızın çok önemli bir sözü var bu sözü işverenlerin de duymasını isterim. Murat başkan dedi ki “Biz daha çok çalışmak istiyoruz, daha çok kazandırmak istiyoruz, daha çok çalışmak istiyoruz ve daha çok kazandırmak istiyoruz.”  yani “Üretimi destekliyoruz. Alın terinin, emeğinde hakkını istiyoruz.” Bu çok önemli birşey. Genel Başkan Yardımcımız Bayram Özata’nın güzel bir lafı vardı. Biz yıllarca “İş, emek ve özgürlük “ diye bağırdık ve gençliğimizde slogan attık. Şimdi ise bunu yanına Türk Metal Sendikası‘nda bir şey daha ilave ediyoruz “İş, emek, özgürlük ve de üretim.” Türkiye Değişim Partisi iktidarında bilesiniz ki, o 1 Mayıs işçi bayramlarını emniyet mensuplarımızın geldiği ve çevik kuvvettin geldiği 1 Mayıs olmaktan çıkaracağız. 1 Mayıslarda gerçekten Kale fabrikasının sahibiyle, Arçelik fabrikasının sahibiyle Samsung ve B.S.H’ ın genel müdürleriyle hep beraber el ele kol kola diyeceğiz ki “Üretimi destekliyoruz. Alın terinin, emeğin hakkını da veriyoruz.” Bulunmuş olduğumuz Türk Metal Sendikası sorumluluğunun bilincinde olan bir sendikadır. Bayrağına bağlı, toprağa bağlı, ulusal birlikten ayrılmayan bir sendikadır. Türk Metal Sendikası, Atatürk milliyetçiliğini savunan bir sendikadır ve Türk Metal Sendikası bir şey istiyorsa tartar biçer toparlar ve onun dengesini kurar. Üretimi destekler. Alın teri ve emeğin hakkını da verir. Onun için ben Murat Başkan’ımızı kutluyorum. “ dedi.

“ÇARE BULMAK İÇİN YOLLARDAYIZ” 

Sarıgül, “Türkiye Değişim Partisi olarak farklı bir siyasi partiyiz. Kötülemek için karalamak için yollarda değiliz. Çare bulmak için yollardayız. Dertlere derman olmak için yollardayız. Türkiye’de sağ ve sol kavramları bitmiştir. Bir tarafı sağcılar bir tarafı solcular diye ikiye üçe böldüler. Biz bu kavramların tamamen dışındayız.  Sağ elimizi kesip atamayız, sol elimizi kesip atamayız. Biz sağ ve solu birleştiren bir siyasi partiyiz. Vicdan diyen, merhamet diyen ve şefkat diyen bütün arkadaşlarımızla el ele kol kola ve omuz omuza olacağız. Bayrağımıza bağlı olan, toprağımıza bağlı olan, inançlarımıza saygı gösteren kim olursa olsun başımızın üzerinde yeri var. Alparslanlar da bizim, Fatih Sultan Mehmetlerde bizim, Mustafa Kemal Atatürk de bizim diyenlerin partisi. Bizim iki tane görevimiz var. Birinci görevimiz ay yıldızlı bayrağımızı Almanya’nın,  Fransa’nın önüne çekmek, ikinci görevimizde binlerce arkadaşımızın alın teriyle kurulan Türkiye Değişim Partimizin bayrağını inşallah Ankara’da yukarı çekeceğiz.” dedi.

Ziyarette Şube Başkanı Murat Koçak ile bir araya gelen Başkan Sarıgül, sendika üyeleriyle sohbet edip fotoğraf çektirdi. Ziyaret sonunda ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Murat Koçak “Genel başkanımızı gerçekten burada ağırlamaktan çok onore duyduk. Kapımız her zaman başkanımıza ve ekibine her zaman açık.” dedi.
 

Editör: TE Bilisim