Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Bakış Gazetesi ve Kapaklı Bakış Gazetesi bir ilki gerçekleştirecek ve seçim sonuçlarını ulusal televizyon kanalları gibi anlık olarak takipçileri ile paylaşacak. Bu kapsamda seçim yasağının kalkmasıyla birlikte Çerkezköy Bakış Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akif Aldoğan ve Haber Müdürü Fırat Keskinkılıç, Çerkezköy ve Kapaklı Bakış gazetelerinin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak olan Bakış TV’nin ‘seçim özel’ programında sonuçları açıklayacak ve değerlendirmelerde bulunacak. Bakış Gazetesi muhabirleri ile canlı telefon bağlantıları yapılarak partilerdeki ve sokaktaki son durum hakkında bilgiler alınacak.

TÜM TÜRKİYE SONUÇLARI

Çerkezköy ve Kapaklı, 81 ilden vatandaşların yaşadığı Türkiye mozaiği ilçeler. Bu ilçelerde hemşehri nüfusları da oldukça fazla. Bu kapsamda programda Türkiye’nin tüm il ve ilçesindeki seçim sonuçları da anlık olarak aktarılacak.
Bakış TV’de seçim özel programı seçim yasağının kalktığı andan itibaren canlı yayında olacak.

İNTERNET SİTELERİNDE ANINDA PAYLAŞIM

Çerkezköy Bakış Gazetesi ve Kapaklı Bakış Gazetesinin internet sitesinde de Tekirdağ Büyükşehir ve ilçeler dahil tüm Türkiye’deki seçim sonuçları anında karşınızda olacak.   

Editör: TE Bilisim