Çerkezköy Bakış- 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

Güliz Akay, ziyarette, Belediye Başkanı Vahap Akay'ın saygı ve selamlarını iletti. Vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkılacağını belirten Güliz Akay, "Çerkezköy Belediyesi olarak, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan canlarını veren şehitlerimizin ailelerinin ve

gazilerimizin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi. 

Sırasıyla Şehit J. Er İlhan Doyran, Şehit Ulş. Er Ilgar Özkan, Şehit P. Er Mustafa Baykuş, Şehit Polis Memuru Dursun Zeytün, Şehit Reşat Kalkan, Şehit Korucu Asım Tayyar, Şehit Mu. Cvş. Mustafa Oruç, Şehit Polis Memuru Erdem Uçar, P.Komd. Er Serdar Gönülal, J. Komd. Çvş. Muharrem Yanal, J.

Komd. Er Mahmut Dalkıç, Uz. Onb. Tayfun Pekel, Denizci Er Mehmet Yılmaz, J. Er Sinan Yurtkulu, Şehit J. Uzm. Cvş. Dinçer Ersoy’un ailelerini ziyaret eden Güliz Akay, Belediye Başkanı Vahap Akay’ın gönderdiği hediyeleri şehit ailelerine takdim etti.

Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olduğunu yineleyen Güliz Akay, sağlıklı günlerde tekrar bir araya gelebilmeyi temenni etti. Ziyaretlerden duydukları mutluluğu ve memnuniyeti dile getiren şehit aileleri, nazik hediyeleri için de Belediye Başkanı Vahap Akay

ve eşi Güliz Akay’a teşekkür etti.  

Editör: TE Bilisim