18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği akşam saatlerinde dernek binasında mevlid-i şerif okuttu. Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu program öncesi yaptığı konuşmada, “Çanakkale şehitlerimizi anma amaçlı bir program düzenledik. Vatan için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.” dedi.

Çerkezköy Bakış -
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği akşam saatlerinde dernek binasında mevlid-i şerif okuttu.

MEVLİD PROGRAMI DÜZENLENDİ


Önceki akşam saat 20:00’da 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde düzenlenen mevlid programına Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.



ÇANAKKALE TARİHİ ANLATILDI


Fatih Camii İmam Hatibi Mehmet Tanrıkulu tarafından okunan mevlid-i şerif’in ardından, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Ali Ercan tarafından Çanakkale tarihi anlatıldı. Ercan yaptığı konuşmada, “Köy ekmeği ve şekersiz üzüm hoşafına kanaat eden ve canlarını ortaya koyan askerlerimizin torunları olarak bu eşi benzeri olmayan zafere sahip çıkalım.” dedi.
Editör: TE Bilisim