Çerkezköy Bakış - Turnuvanın 3.gün maçlarında Trabzon Maçka’daki hain terör saldırısında şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül unutulmadı ve futbolcular sahaya “Seni Unutmayacağız Eren Bülbül” pankartıyla çıktı ve takdir topladı.
 

ANLAMLI TURNUVADA ANLAMLI PANKART

“Uyuşturucuya Hayır Spora Evet” futbol turnuvasının 3.gününde B Grubu karşılaşmaları oynandı. Anlamlı turnuvada futbolcuların Trabzon Maçka’daki hain terör saldırısında şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül için “Seni Unutmayacağız Eren Bülbül” pankartıyla sahaya çıkması futbolseverlerden alkış aldı.
 

3.GÜN TAMAMLANDI

Turnuvanın 2.gününde A Grubu karşılaşmaları oynandı. A Grubu’ndaki ilk karşılaşmalarda Edirneliler, Erzurumluları 7-3, Sivaslılar Samsunluları 6-1 yenerken. Gümüşhane takımı ise Kafkaslıları 7-3 mağlup etti. Turnuvanın 3.gününde ise B Grubu’ndaki ikinci maçlar oynandı. Vezirköprüler takımı ile Uzunhacı Gençlik takımı 3-3 berabere kalırken, Yozgatlılar Havzalıları 5-2 mağlup etti.  Gruptaki diğer maçta ise Kızılpınar Erzurumlular, Karaağaç Elmalılar takımını 8-3 mağlup etti.

Editör: TE Bilisim