Tekirdağ Beyazay Derneği’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açtığı Bilgisayar Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. Sertifika töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, eğitimin her engeli aşacağını söyleyerek “Bugün aldığınız bu sertifikaların hem yaşamınızda hem de iş hayatınızda fayda sağlamasını diliyorum. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi bünyesinde açılan bilgisayar kursunu tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar.

SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ


Şanlıurfa Restaurant’ta pazar günü saat 10.00’da düzenlenen sertifika törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

ŞUBE BAŞKANI ŞAHİN’E BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER


Kahvaltı sonrasında kısa bir konuşma yapan Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Melek Yeşil Sarıtaş, Şube Başkanı Adnan Şahin’in vatani görevini yerine getiren yeğeninin vefatı nedeniyle programa katılamadığını söyleyerek “Kendisine ve ailesine başsağlığı diliyorum” dedi. Türkiye Beyazay Derneği bünyesinde açılan bilgisayar kursunun tamamlandığını anlatan Sarıtaş “Bugün de kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize sertifikalarını takdim edeceğiz” diye konuştu.



“FAYDALI ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”


Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Melek Yeşil Sarıtaş’ın konuşmasını tamamlaması sonrasında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay konuştu. Şube Başkanı Adnan Şahin’e başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan Kaymakam Kubilay, Türkiye Beyazay Derneği’nin Cumhurbaşkanlığı himayelerinde faydalı çalışmalar yaptığını anlatarak “Engelli ve engelsiz bireylerin eğitimi ile alakalı önemli projelere imza atıyorlar. Geçtiğimiz günlerde engelli ve engelsiz bireylerin birlikte spor yapmasını hedefleyen ‘Aşmak İçin Hareket’ çalışmasında bir araya gelmiştik. Bugün de sizlerle birlikte Atatürk İlkokulu’nda açılan Bilgisayar Kursu’nu tamamlayan kursiyerlere sertifika vermek için bir aradayız.” ifadelerine yer verdi.

“ÇÖZÜMLER ÖNERİLİYOR”


Sertifika töreninin engelliler haftası nedeniyle ayrı bir önem kazandığını ifade eden Kaymakam Kubilay “Engelliler Haftası nedeniyle ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Engelliler Haftası’nda yapılan etkinliklerle engellilerin sorunları gündeme getiriliyor ve bu sorunlara çözümler öneriliyor. Tüm engelli kardeşlerimizin engelli haftasını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“EĞİTİM HER ENGELİ AŞAR”


Kaymakam Kubilay, en esaslı işlerinin eğitim olduğunu ifade ederek sözlerini şu şekilde tamamladı: “Eğitimden daha önemli bir işimiz yok. Eğitim her engeli aşar. Bugün aldığınız bu sertifikaların hem yaşamınızda hem de iş hayatınızda fayda sağlamasını diliyorum. Hepinizi tebrik ediyorum.” Kaymakam Kubilay’ın konuşmasını tamamlaması sonrasında kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.
Editör: TE Bilisim