Çerkezköy Bakış - Haftanın 7 günü tüm ilçeleri dolaşmaya özen gösteren ve süren çalışmaların önünde poz verdikten sonra incelemelerde bulunup gitmesinden dolayı da eleştirilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, günün ilk ışıklarında Çerkezköy’e geldi.

Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Atatürk Viyadüğü, Malkoçoğlu Caddesi ve Cumhuriyet Meydanındaki çalışmaları incelemelerde bulundu.

Ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızca Çerkezköy ilçemizdeki Atatürk Viyadüğü Yaya Geçidi düzenlemeleri ve asfalt serimi, aAlternatif yol olan Malkoçoğlu Caddesi asfalt serimi,  Çerkezköy Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz Öztrak ve Atatürk Caddesinin alt yapı, üst yapı ve meydan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledik. Büyük özveri içerisinde sürdürdüğümüz çalışmaların şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şehrimiz için çalışıyor, halkımız için hizmet ediyoruz. Sevdamız Çerkezköy, Sevdamız Tekirdağ” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim