Çerkezköy Bakış-Türk damak tadını beş kıtaya ulaştıran Seyidoğlu, şubelerine bir halka da Çerkezköy de ekledi.


Birbirinden farklı damak tatlarıyla sektörün en büyükleri arasında bulunan Seyidoğlu sadece tatlı değil, kahvaltı ve diğer yemek ürünleriyle de Çerkezköylülerin hizmetinde.


KATILIM YOĞUN OLDU


Tayfun-Gülşah Çelik kardeşlerin Öztrak Caddesi’nde işletmeciliğini yapacağı Seyidoğlu Çerkezköy Şubesinin açılışına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül,  siyasiler, STK temsilcisi ve çok sayıda davetli katıldı.

“ÇERKEZKÖYLÜLERLE UZAKLAŞMIŞTIK, ÖZLEMİŞİZ HAKİKATEN”

Açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Çerkezköy, Tekirdağ’ın içerisinde önemli bir yeri olan ilçemizdir. Nüfusu da her sene 10 bin civarında artarak 196 bin nüfusa gelmiş bulunuyor. Sadece Kızılpınar’ımızın 65 bin nüfusu bulunduğunu düşünürsek bu bölgede bir takım ihtiyaçlara, işletmelere ve uğraşlara ihtiyaç var. Kendime görev bildim bütün programımı iptal ettim. Geldik, bütün dostlarımızı gördük sağ olsunlar. Ben aileye hayırlı olsun, bol kazanç diliyorum. Benim bir özelliğim var açılışı yaptığım yerin de manevi propagandacısı oluyorum. Bugünkü Seyidoğlu Baklavanın manevi propagandacısı olarak gurur duyuyorum. Hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum.” dedi.


DUALARLA AÇILDI

Tayfun-Gülşah Çelik kardeşler ise, Çerkezköy’e yeni bir işletme kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, açılışlarına katılan herkese teşekkür etti. Açılış kurdelesi kesiminden önce Çerkezköy Müftüsü İdris Çatmakaş dualar okudu. Açılış kurdelesi kesildikten sonra konuklar Seyidoğlu’nu gezerek lezzetlerinden tattı.

Editör: TE Bilisim