Çerkezköy Bakış - Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor sezon açılışında Galatasaray U19 Takımı ile karşı karşıya gelecek. Kapaklı İlçe Stadı’nda bugün oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.

MAÇ SAAT 13.00’DA BAŞLAYACAK

Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Kapaklı İlçe Stadı’nda bugün saat 13.00’da oynanacak sezon açılış maçına tüm futbolseverleri davet etti.

TÜM SPORSEVERLERİ DAVET ETTİ

Kapaklı Sitespor olarak yeni sezonda zirveyi zorlayacak bir ekip oluşturduklarını kaydeden Karamehmetoğlu “Alt yapıdan A Takıma kazandırdığımız oyunculara tecrübeli oyuncuları kattık. Geçen sezon kadromuzdaki bazı oyuncularımız da yeni sezonda Kapaklı Sitespor forması giyecek. Çok koşan, mücadele gücü yüksek bir Kapaklı Sitespor izlettirmek için elimizden geleni yaptık. Bundan sonrasını futbolcularımız sahada söyleyecek” dedi.

“MUTLULUK DUYUYORUZ”

Sezon açılışını Galatasaray U19 Takımı ile yapacak olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Karamehmetoğlu “Uzun bir süredir sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kurban Bayramı tatili sonrasında yeniden hazırlıklarımıza başladık. Bugün Galatasaray U19 takımı karşısında göze hoş gelen bir futbol sergileyeceğimize inanıyoruz. Galatasaray U19 Takımı’nı Kapaklı’daki futbolseverlere izlettirecek olmaktan da ayrı bir mutluluk yaşıyoruz” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim