Çerkezköy Bakış - Malkara Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen sezonun ilk buğday satışı programına; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Kaymakam Adayı Ahmet Berkay Deniz, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Ayaz, protokol üyeleri ve üreticiler katıldı.
Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilen sezonun ilk buğday satışında; Yörücek Mahallesi’nden Ali Taşdelen’in ürettiği yeni mahsul 2 ton buğday, Candarlar Tarım adına Kaan Çelik tarafından tonu 11 bin 50 TL’den satın alındı.

50 LİTRE MAZOT HEDİYE EDİLDİ

Gerçekleştirilen satışta, sezonun ilk buğdayını getiren üretici Ali Taşdelen’e de Malkara Ticaret Borsası tarafından 50 litre mazot hediye edildi.

“HAYIRLI OLSUN”

Düzenlenen satış programında konuşan Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel; “Hem çiftçimize hem üreticimize, esnafımıza hem de Ticaret Borsamıza hayırlı olsun” dedi.
Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Ayaz da yapmış olduğu konuşmasında: “Yeni sezonumuz üreticilerimiz için hayırlı ve bereketli olur inşallah. Kaliteler ve fiyatlar zaten iyi duruyor. Verimler de iyi olursa bereketli bir yıl geçiririz. Malkara’mıza ve tüm üreticilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Sezonun ilk buğday satış programı, günün anısına çekilin hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.AA

Editör: TE Bilisim