Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü İshak Marangoz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında, Kozuva’yla bölgeyle ilgili fikir alışverişinde bulunan Marangoz, “Vatandaş odaklı hizmet veren bir kurum olarak hedefimiz, adil, kolay erişilebilir, kaliteli bir hizmet sunmaktır” dedi.

Çerkezköy Bakış -
2015 yılı Ocak ayında Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü olarak göreve başlayan İshak Marangoz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU


Önceki gün gerçekleştirilen ziyarette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin de yer aldı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, SGK Çerkezköy Merkez Müdürü İshak Marangoz’a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

“VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”


Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da 85 bin sigortalı çalışan olduğunu belirten Marangoz, “Türkiye’nin 3.büyük sanayi bölgesi olan Çerkezköy’de bu görevi yürütmek çok önemli. Bizler 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Vatandaş odaklı hizmet veren bir kurum olarak hedefimiz, adil, kolay erişilebilir, kaliteli bir hizmet sunmak” dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR


İshak Marangoz, yaklaşık bir saat süren ziyarette,  Kozuva’yla iş ve işveren sıkıntıları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Editör: TE Bilisim