Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından başlatılan asfalt çalışmaları kapsamında 117 cadde ve sokakta yaklaşık 180 bin metrekarelik yol ağı sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Bağlık Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına Sultan Sokak’tan başlanıldığını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bağlık Mahallemizdeki sıcak asfalt kaplama çalışmalarına sırasıyla Zeybek Sokak, Bulvar Sokak, Tolga Sokak, Fulya Sokak, Efe Sokak ve Tevfik Fikret Caddesi’nde devam ettik” dedi. Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarının daha sonra Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde sürdüğünü kaydeden Başkan Akay, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde Konyalı, Hasan Çavuş, Kocatürk, Simge, Dil, Etiler, Çakar, Tezgel, Gezer, Tokuçlar, Bayraktar, Mescit, Kaş ve Haskolar Sokaklarda asfaltlama çalışmalarımızı tamamladık. Fevzipaşa Mahallemizde de İsa Çavuş, Akman, Sevecen, Eren, Pekcan ve Yılmaz Sokakları sıcak asfalt ile kapladık” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR FATİH MAHALLESİ’NDE SÜRÜYOR

Gazi Osman Paşa Mahallesi Bedirli, Artan ve Efendioğlu Sokakların da sıcak asfalt ile kaplandığını ve çalışmalarının Yıldırım Beyazıt Mahallesinde devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Yıldırım Beyazıt Mahallemizde Levent, Baran ve Gökgöz Sokaklarımızı da sıcak asfalt ile kapladık” dedi. Asfaltlama çalışmalarının Fatih Mahallesinde devam ettiğini söyleyen Başkan Akay, “Fatih Mahallemizde Uğurlu Sokak’ta sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız tamamlandı. Çalışmalarımız kapsamında Fatih Mahallemizde Mensur, Üzümlü ve Altıntaş Sokaklarımız da asfaltlanacak” diye konuştu.

“180 BİN METREKARELİK YOL AĞINI SICAK ASFALT İLE KAPLAYACAĞIZ”

Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sıcak asfalt hamlemiz kapsamında kentimiz genelinde toplamda 117 cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek. 32 bin ton sıcak asfaltın kullanılacağı çalışmalarımız bittiğinde kentimiz genelinde 117 cadde ve sokağımızda yaklaşık 180 bin metrekarelik yol ağını sıcak asfalt ile kaplamış olacağız” açıklamalarında bulundu.
 

Editör: TE Bilisim