Çerkezköy Bakış - Daha önce kalp rahatsızlığı nedeniyle 2 kez stent takılan Memet Biadin, geçtiğimiz 19 Ocak'ta İngiltere'nin Cardiff şehrinde göğüs ağrısı nedeniyle başvurduğu hastanede anjiyo yapılarak ameliyat önerildi. Ancak, istediği yöndeki operasyon gerçekleşmeyeceği ifade edilince Biadin ameliyat olmak istemedi. Yaptığı araştırmaların ardından Biadin, bu tür operasyonlarda oldukça başarılı ve tecrübeli bir isim olan Çerkezköy İrmet Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. İlhan Mavioğlu ile irtibata geçti. Ardından Biadin ailesi ile birlikte 4 bin kilometre uzaklıktan Çerkezköy’e geldi.
Yapılan tetkiklerin ardından Prof. Dr. Mavioğlu tarafından operasyon gerçekleştirildi ve başarıyla sonuçlandı. Hastasının durumu ve operasyonla ilgili bilgi veren Prof. Dr. İlhan Mavioğlu, “Cardiff'de hastamıza ameliyat önerisi üzerine, hastamız küçük kesi ile ameliyat olmak istediğini söyleyince uygun olmadığını söylemişler ve hastamız ameliyatı kabul etmeyerek taburcu olmuş.
Daha sonra internetten araştırma yaparak bize ulaştılar, benimle görüşüp hastanemize geldiler.
Yapılan tetkiklerin ardından 24 Nisan'da sol meme altından yaklaşık 6 cm'lik bir kesi ile yapılan ameliyatta hastamızın tıkalı damarları sol memeye giden ve sol koldan alınan atar damarla 4 damara bypass yapılarak açıklık sağlandı.”dedi.
Ameliyat sonrası şikayetlerinden kurtulan Memet Biadin ülkesine sağlıklı bir şekilde geri döndü.

Editör: TE Bilisim