YOĞUN KATILIM

Çok sayıda keşkek kazanının kaynadığı pikniğe, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Bıyık, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, TEKSAM Derneği Genel Başkanı Bilal Acar, Kapaklı Sinoplular Güreş ağası, Kapaklı Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Şakir Demirel, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Ömer Karadeniz, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Sevgi Aksoy, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci, DUDEF Genel Başkanı Halil İbrahim Aktan ve çok sayıda davetli katıldı.

8. KEZ DÜZENLİYORUZ

Pikniğe katılan hemşehrilerine teşekkür eden Kapaklı Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özkan Gözübüyük, daha önce yedi kez düzenledikleri piknik şölenini, bu yıl 8’inci kez düzenlediklerini vurgulayarak “Amacımız, sizlerle yılda bir de olsa, bir araya gelip hasret gidermektir.” Diye konuştu.

Düzenlenen şölende yöresel sanatçılar sahne aldı. Ata sporu güreşlerin yapıldığı şölende yarışma ve çekilişin yanı sıra vatandaşlara keşkek dağıtımı da yapıldı.
 

Editör: TE Bilisim