Edirne’de düzenlenen U13 Türkiye Şampiyonası’nda mücadele veren temsilcimiz Sitespor ikinci maçında Fenerbahçe U13 Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında başa baş bir mücadele veren Sitespor son vuruşlarda istediğini elde edemeyince sahadan puansız ayrıldı.

MAÇ EDİRNE’DE OYNANDI

Edirne Saraçhane Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşmamada Sitespor U13 Takımı ile Fenerbahçe U13 Takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir oyun sergiledi. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİ

Devrenin ilerleyen dakikalarına doğru Fenerbahçe U13 Takımı golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Gol sonrasında Sitespor U13 Takımı beraberlik mücadele verdi. Oyunun bu bölümlerinde Sitespor U13 Takımı beraberik golü için pozisyon bulsa da son vuruşlarda istediğini elde edemedi.  İlk devrede son bölümlere Sitespor U13 Takımı’nın 1-0’lık mağlubiyetiyle girildi. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Fenerbahçe U13 Takımı’nın üstünlüğü ile sona erdi.

MAĞLUBİYETLE AYRILDI

İkinci devrenin ilk dakikaları golsüz sona erdi. Fenerbahçe U13 Takımı oyunun bu bölümlerinde baskı kurarak ikinci golü aradı. Fenerbahçe U13 Takımı ikinci golü maçın 41.dakikasında bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Karşılaşmada son bölümlere Fenerbahçe U13 Takımı’nın üstünlüğü ile girildi. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca Sitespor U13 Takımı sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
Editör: TE Bilisim