Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor 24.hafta karşılaşmasında Saray Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada etkili bir oyun sergileyen Sitespor sahadan 3-1 üstünlükle ayrılarak haftayı galibiyetle kapattı.

Sitespor saha ve taraftarı önünde Saray Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

MAÇ KAPAKLI’DA OYNANDI


Kapaklı Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşma saat 13.00’da başladı. Sitespor karşılaşmaya Emre, Kadir, Uğur, Doğukan, Ziya, Mecnun, Melik, Mert, Serdar, Yusuf ve Mazlum ilk onbiri ile başladı. Sitespor karşılaşmaya baskılı başladı. Saha ve taraftar avantajını arkasına alan Sitespor organize ataklarla gol aradı. Sitespor’un baskılı oyunu karşısında Saray Belediyespor kontra ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI


İlerleyen dakikalara doğru baskısını iyice artıran Sitespor, Kadir Keçeli ile golü bularak karşılaşmada öne geçti. Gol sonrasında Sitespor rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi verirken Saray Belediyespor ise beraberlik mücadelesi verdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Sitespor’un tek gollü üstünlüğü ile sona erdi.

SİTESPOR İKİNCİ GOLÜ DE BULDU


İkinci devreye moralli giren Sitespor farkı ikiye çıkarma mücadelesi verdi. Saray Belediyespor ilk devreye oranla maçın ikinci devresinde daha etkili bir mücadele verdi. Sitespor ikinci devrede Mert Arslanalp ile ikinci golü bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Aradaki skor farkını ikiye çıkmasına rağmen Saray Belediyespor oyun disiplininden kopmadı.

EMRE GOLE İZİN VERMEDİ


Saray Belediyespor ilerleyen dakikalara doğru kontra ataktan sonuca giderek aradaki skor farkını bire indirdi. Farkın bire inmesinin ardından moral bulan Saray Belediyespor rakibi karşısında beraberlik mücadelesi verdi. 72.dakikada Saray Belediyespor penaltı atışı kazandı. Saray Belediyespor’un penaltı atışında Sitespor kalecisi Emre Bozacı gole izin vermedi.

3 PUAN SİTESPOR’UN OLDU


Müsabakanın son bölümleri Sitespor’un üstünlüğü ile geçildi. Sitespor kalan bölümlerde Mert Arslanalp ile bir gol daha bularak aradaki skoru 3-1’e getirdi. Bu golün ardından Saray Belediyespor oyun disiplininden düştü. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Sitespor sahadan 3-1’lik üstünlükle ayrıldı.

PUANINI 32’YE ÇIKARDI


Sitespor bu sonuçla puanını 32’ye çıkartarak haftayı 6.sırada tamamladı. 22 maçta 10.galibiyetini elde eden Sitespor, 2 karşılaşmadan beraberlik 10 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 43 gol atan Sitespor kalesinde ise 35 gol gördü. Saray Belediyespor deplasmanda Sitespor karşısında aldığı mağlubiyetle haftayı 34 puanla 5.sırada kapattı. 22 maçta 11 galibiyet elde eden Saray Belediyespor 1 karşılaşmadan beraberlik 10 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı.
Editör: TE Bilisim